March 11, 2010

Hello Lover.

Näillä sanoilla Carrie Bradshaw tervehtii saavuttamattoman kallista kenkäparia näyteikkunassa. Noilla samoilla sanoilla minä omin itselleni kaikkea kaunista, yltiöromanttista, kitchiä ja blingiä, mitä vain eteeni ilmestyy. Kankaita hipelöidessäni ja pikkuesineitä käännellessäni järki puuttuu peliin ja tunnen ylpeyttä, koska en omista luottokorttia. Minä ostan vain rahatilanteeseeni sopivasti! "Harakkana" teen kaupungilla kierrellessäni ja internetin ihmeellisessä maailmassa seikkaillessani edullisia / halpoja löytöjä. Näistä ja melkein mistä vain kirjoittelen aina, kun opiskelun & töiden välille jää mukavasti aikaa.


Ai niin, kuka minä olen? Aivan hömppä pikkublondi joka hamstraa vaatteiden lisäksi mitä erilaisimpiin koruihin, laukkuihin, kenkiin .. Kulttuurituotannon opiskelija, osa-aikainen vaateliikkeen myyjä. Me likey <3 Täytän ylihuomenna 23 vuotta. Me not likey so much :< Jokaiselle tapahtuu joka päivä paljon asioita, vaihtelevassa määrin kiinnostavia ja joskus aivan uskomattoman ihania.. Mieleen palaa itsellenikin monta kertomusta viime kuukausien ajalta, mutta taidanpa keskittyä nykyhetkeen ja tästä sitten etiäppäi. Painotan kolmea sanaa: Hyvin Kulutettu Päivä. Tämä päivä alkoi vaikealla kenkävalinnalla. Se on tämä naisten ikuinen dilemma, kun kaappi on täynnä vaatetta mutta "ikinä ei ole mitään päällepantavaa!" Tänään kyse oli kuitenkin jostain muusta. Talvi alkaa sulaa ! maa on vesi-lumi-jää-mössöä ja kumisaapas on ainut tarpeeksi vedenpitävä jalkine -- mutta ah niin liukas ... Pieni tyttö sipsuttamassa tien yli kun vesilammikoiden pohja on jäässä. Kiitos, ei. Pilasin kai sitten parhaimmat talvinilkkurini, ne ainoat turvalliset. Hoitelin virallisempia asioita ja kiertelin työpaikallani. Ensi viikolla taitaa vaatekaappini saada muutaman lisäyksen .. ;) Ainakin Liisa Ihmemaassa - elokuvan inspiroiman Tick Tock - kani T-paidan. Kirjoitan siitä elokuva-arvostelun paikalliseen ilmaisjakelulehteen, kuuluu kirjoitusviestinnän kurssiin. Mikä olisikaan parempi aihe, kuin yhden lempielokuvantekijäni Tim Burtonin uusin ! Siskoni ja äitini ottivat kirpputoripöydän, ja löytyihän sieltä kirpparilta sitten muunmuassa tällaiset höpöt vaaleanpunaiset puput. Kiva lisä synttäriasuuni, perhaps.. Järjestän pienet pirskeet ja jokaisen TÄYTYY pukeutua niin mauttomasti kuin vain keksii ja ehkä henkselit kuuluisivat tähän kategoriaan..? ;) Koitin löytää niin mauttoman topin kuin mahdollista, mutta ei silmiin ainakaan osunut yhtään varteenotettavaa.. Ja ehkei mun 'arvokkuus' olis sallinut sellaisen ostoa :D
Ja eurolla, englanninkielinen pokkari leffasta, joka on pitänyt vuokrata jo monta viikkoa! He's just not that into you.Turkoosi on yksi lempivärini, ja miksen olisi ostanu kolmea mukia á 50 snt ! Pistän sitten vanhoja myyntiin kun kaappiin ei enää mahu 8-)Matka jatkui synttäriboolin tarvikkeiden ostoon, mansikkaa ja vadelmaa ja kirkasta. Vielä huomenna limun & limen ostoon. ^^ tulee kliseisen legendaarista mutta ah niin hyväähän se on, mansikkalimeä. Ei vain ole sitä rekorderligiä. Anttilan mainoksista on joskus hyötyä, bongasin nimittäin Anna Puun levyn 7,99 alennushinnalla. Anna esiintyi jokin aika sitten ensi kertaa Vaakunassa ja ih ihastuin, niin iloinen ja sympaattinen esiintyjä. Eräs tuttavani huomasi tanssimaisen heilahteluni ja mainitsi minun näyttävän ihan Annalta siinä liidellessäni! Kiitos, kohteliaisuus. :)


Paramore on yksi suosikkini jonka live-levyä oli jäljellä hyllyssä 1 kpl (no tietenkin MinunMinun!) myös sen 8 e.Kohta otan rokkiasenteeni esiin. Ilmakitara on ollut käytössä myös Zumbassa! (ja se on oikeasti kivaa liikuntaa.) Erykah Badu on omalaatuinen, sielukas artisti jonka ensimmäisen levyn kopion sain isältäni silloin, kun omaan/perheen käyttöön polttaminen oli sallittua. (Vai onko se edelleen :D ?) Tämä on 2007 ilmestynyt New Amerykah, 3 e. Hullut hinnat. Mutta en valita.Tähän on hyvä lopettaa tältä illalta. Mietin indie-torstaihin lähtöä. Nick Arse & the Arsenicks, sanooko mitään? Ei mullekaan. :) Luokkakaveri mainosteli juuri että lippu kustantaisi vain pari eurova. Jos ei tänä iltana muuta, niin tuota sitten katsastelemaan... Tsirilimpsis!

Mmh.. Oli kyllä hyvin kulutettu päivä!

No comments :

Post a Comment