March 28, 2010

Musiikkia korvilleni.

Pitkään sain odotella Play.com:in levytilauksen onnistumista, mutta vihdoin korttini toimi(tai sivuston ilmoittamat "virheet varmenteessa" tms. korjaantuivat parilla sähköpostilla). Noin kuudellakymmenellä eurolla postiluukustani putkahti 8 cd:tä! Näistä edullisin 5,49 ja kallein 10,49 €.


Ehdottomasti huikein on The Sounds !
Ensi kesän Jurassicia odotellessa ... <3 Ei lainkaan paha tilaus tämä siis. Ja kun nyt kerran jaksoin tuon tilauksen kanssa venkslata useamman päivän (viikon?) ajan niin ovatpahan ainakin vaivalla hankittuja ja sitäkin tärkeämpiä musiikkiostoksia, ja tulipahan harkittua useampaan otteeseen että ostanko ollenkaan. Muutama kehu sivusta. Sieltä saa Suomen hintoja edullisemmin tv-sarjoja (ensi kerralla niitä boxeja!), leffoja (jos ei välttämättä tarvitse suomenkielistä tekstitystä), pelejä (ehkä yllätykseksi miehenpuolikkaalleni final fantasy 13 joku kerta ;oo) ja tietenkin sitä mussiikkia ..

Hauskoja kitch-esineitä ja vaatteita sekä monenmoista kivaa löytyisi myös sivutolkulla, mutta jostain kumman syystä firma ei niitä toimita tänne.
Ja Snow Patrolia aloin vasta vuoden sisään kuunnella joten päätinpä ostaa kerralla kympillä pelkkiä hittejä.

Webbi-osoitehan on tuonne yksinkertaisesti www.play.com
Tiedot saa laittaa tosi tarkkaan samalla tavalla kuin kortissasi lukee, muuten ei tuu mittää. Ja jos ei mikään auta ja sähköposti tulvii virheilmoituksia niin helpdesk@play.comiin viestittäminen auttoi 2. kerralla.

Pääasia että kotini tulvii nyt laillisesti, vaikkakin melko artistin/tuotantoyhtiönryöstö-hintaan, minun musiikkiani. Vaikeuksista voittoon, suosittelen.

1 comment :

  1. Levykauppa X:n alelaarit on myös hieno paikka selvitellä levyjä. Joskus siellä on helmikin tarjouksessa! Postimaksut kotimaassa olemattomat ja levyt toimitetaan seuraavana arkipäivänä kotiisi jos olet tehnyt tilauksen ennen neljää.

    t. I <3 Levykauppa X 4ever

    ReplyDelete