April 12, 2010

Ilmaista tavaraa tulee tulee

Loikoilin tänään herätyskellon soitua "hyvin ansaittua extra-puolituntistani", kunnes sen keskeytti tutunkuuloinen pirahdus oven suunnalta. PIM ylös ja vaatetta niskaan ettei postimies katoa ovelta. "Anteeksi että herätin", ne aina sanovat ja pyytävät nimikirjoitustani. Kouraan sain tällä kertaa aivan kummallisen paketin missä lukee L'Oreal ja otan sen ihmeissäni vastaan. Paketista paljastuu neljä hiustenmuotoilutuotetta. Olin osallistunut Ellit.fi -sivustolla kilpailuun ja VOITIN, ihanaaa. Ei tarvitse tytön vähään aikaan ostaa tukkalakkaa! ^^
Sain viime viikolla sähköpostitse tiedon, että olen voittanut huvikseni tekemässäni testissä/Salatut Elämät-kilpailussa Kulta Katriinaa! Panttasimme kahvin ostoa pari päivää, kunnes sain tänään saapumisilmoituksen :D

Postiluukusta putkahti myös kuvan kultainen sydänkoru, jonka keskellä pyörii pinkki "He loves me" - toiselta puolelta sininen "He loves me not" -teksti pienemmässä sydämessä (Asos, tämänhetkinen hinta tippunut alle 5 euroon). Itseasiassa olin saanut tämän samaisen korun jo helmikuussa, mutta se meni heti rikkipoikki hupsvain ! Onneksi pystyin lähettämään sen takaisin. MUTTA, matkaan tuli mutka: firmasta lähetettiin minulle väärä koru.. Oli sekin ihan hauska ja muodikas, "Hello sailor", mutta tämä oli se minkä alunperin halusin ja maksoin. Ees taas lähettelyissä ja pääsiäisen takia meni viikkoja hukkaan, mutta tänään sen sain ! i love !
Pienistä ongelmista huolimatta olen ollut todella tyytyväinen Asoksen hinta-laatusuhteeseen :) alan jo ikävöidä shoppailua heidän sivuillaan, ehkäpä muuton jälkeen taas kun asiat tasoittuvat.

Aivan, suunnitelmissa on muuttaa isompaan kotiin tästä nykyisestä pikku kaksiosta aivan kaupungin keskustassa. Asia varmistunee huomenna kun treffaan asunnon omistajan kanssa.. Kyseessä olisi myös kaksio, hinnaltaan vain 70 ,- kalliimpi per henkilö, ja 21 neliötä isompi, saunallinen + parvekkeellinen + KEITTIÖLLINEN asunto, jossa pikkusiskoni on asustellut parisen vuotta.
Hyvä sijoitus, eikö? Olemme miettineet plussia ja miinuksia kummassakin asunnossa ja lopulta tuo isompi ja monipuolisempi sitten voitti. Vaikka tämä nykyinen onkin ollut minulle monen vuoden ajan koti.
Ja ei tuo toinenkaan kämppä nyt niin kaukana ole, tässä kaupungissa ei välimatkat ole suuria joten nopeasti pääsee keskustaan ja joka paikkaan.. Sisustusvimma saa varmasti uutta tulta alleen ja se o menoa ! Onneksi on miehinen puoli toppuuttelemassa.

Out with the old, in with the new. Huomenna klo10 alkaa nimittäin 10 päivän mittainen kirpparipöytävaraukseni! Wilma&Wihtori -kirpparilla, Maaherrankadulla - Mikkelissä. Pöytä numero 87. hyvä numero ! Alla kuva minusta kun olen myynyt kaiken. Ehkä minulle jää kuitenkin rakkauden lisäksi koti ja mahdollisuus etsiä uutta ihanaa silmäniloa..1 comment :

 1. Kuulostaa suloiselta tuo Kulta-Katriina! Taidat olla vään samanlainen "ilmaishaukka" kuin minäkin. Kaivelen koko ajan nettiä löytääkseni jotain arvontoja, alennuksia jne.

  Ite suosittelisin suomalaista Hopottajat-palvelua. Idea on siis se, että sieltä saa vaikka mitä uutuustavaraa ilmaiseksi ja testiin. Olen testannut ilmaiseksi mm. HK Vian ruokia, Hälsans Kökin kasvisruokia, jotain hiusväriä, God Morgonin tuoremehuja jne. Eli sellaista järkevää tavaraa, mitä muutenkin ostaisin. Ei tarvitse ostaa tai myydä mitään, vain testata ja kertoa kokemuksistaan eteenpäin netissä, kavereilleen jne. Ja parhaat suosittelijat vielä palkitaan S-ryhmän lahjakorteilla!

  Jos yhtään inspaa niin tätä liittymiskaavake osoitteessa www.hopottajat.fi (pitää siis olla täyttänyt 18) Ja olisi ystävällistä jos laittaisit liittymiskaavakkeeseen suosittelukoodini HOP2918 Saan siitä hiukan pisteitätililleni, ja jos itse liityt, saat kans pisteitä jo Hopottajien suosittelustakin.

  Lisäsin muuten tuon maininnan 18-vuoden iästä, kun jäin miettimään, että minkäköhän ikäinen olet, kun olet niin söpö, ihan kuin keiju, semmoinen pieni :)

  Terkuin
  Filana

  ReplyDelete