April 9, 2010

Myönnän, olen heikko.^^

Heti kun ehdin sanoa etten tuppaa käymään henkkamaukalla niin tulihan sitä sitten käytyä eilen o:-) BUSTED.

Ihastuin nimittäin luonnonvaaleaan Garden Collectionin kierrätysmateriaalista valmistettuun mekkoon heti kun ensimmäiset mainokset pläjähtivät lehtiin joskus helmi-maaliskuussa ja NYT, olen sen onnesta sekopää omistaja!!

mekko H&M, 19.90 ,-
kaulakoru (kolibri) lindexiltä parilla eurolla


Mukaan tarttui myös euron hintainen vaaleanpunainen, sydämenmuotoinen pitsinen pesupussukka herkille materiaaleille ja esim rintsikoille.

Hyödynsin myös Sokoksen meikkitarjouksen, Maybellinen Pure Liquid Mineral (paino sanalle mineraalimeikki, suuri plussa nestemäiselle meikille!) on S-etukortilla tarjouksessa 9.50 ,- kun normaalisti 12.50,-. Meinasin sortua kolme euroa halvempaan Rimmelin putkiloon mutta tajusin ettei sellaiset kestä kuukauttakaan.. Ostin tätä samaista meikkivoidetta viimeksi loka-marraskuussa ja vasta eilen se veteli viimeisiään! :O Suosittelen, jos haluaa hengittävän ja luonnollisen mutta sopivasti peittävän meikin.

Carlsson-tavaratalon yläkerrassa tuli käytyä kiertelemässä myös piiiitkästä aikaa, Z.I.P -nuorisopuolella kun myydään esimerkiksi ICHI:n vaatteita joista tykkään. En oikeastaan etsinyt mitään, mutta khakin värinen jakku on pyörinyt mielessä. Yhtäkkiä sellainen yksinäinen kappale osui käteeni, kukka rinnuksessa.. ja hintalappu pudotti leukani lattiaan asti. (kuvassa väri ei erotu, oli jo niin hämärä kuvaushetki.)


jakku Z.I.P. 4.95 ,- ovh. 59,-

No comments :

Post a Comment