April 14, 2010

Nelly !

Sain tänään Nelly.comista tilaamani Rare Fashionin raita+kukkamekon! Se on päällä vielä mukavampi ja söötimpi kesämekkonen kuin kuvissa ammattimalleilla, haha.
i love it. ^^
Ilmeeni on melko nyrpeä mutta tämä on ainut kuva josta tuli tänään edes jotain !
Tässä kuitenkin vertailun vuoksi yksi vaaleampisävyinen kuvake, jossa sitten mökötän :( ei hyvä kuvapäivä tänäään.. ja taustalla olevaa korupöytää ynnä muuta sotkua&rojua koitin peitellä sumennuksella.
Ja tänään saapuneesta kynsilakastani sen verran, että jos ajattelitte tilata BarryM:n lakkaa sävyn turkoosi, niin se on kynsissä sävyltään melko vaaleanvihreä / minttu .. ensimmäinen mielikuvani on Ghostbusters-haamumönjä :o Mutta aivan magee silti, ei kaiken tarvitsekaan olla niin yltiömäisen söpöö.

Kultakimalle-puuterihuiskun purnukka oli jonkun insinöörin kehittelemä eikä vähäisillä aivosoluillani ollut ihan helppoa tehtävää keksiä, että miten sitä tavaraa sitten oikein saa tuohon toisessa päässä olevaan sutiin. Jos ostat Wet'n'Wildin MegaShimmer-kimaltelevaa puuterijauhetta ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ AUKAISE PURKKIA SIITÄ PÄÄSTÄ MISSÄ ON JAUHE! se tulee syliis. Vasta sitten kun jauhe loppuu, niin sinne voi lisäillä vaikka samaa tai eri tavaraa lisää -- ohoo, ekologista! Harjasten välistä pilkottaa siis muovinen tikku, poista se ja laita korkki takaisin kiinni, heilauttele putkiloa pikkasen niin jauhetta tulee sutiin. That wasn't so hard after all.. :--D

Tämä postaus jää nyt melko lyhyeksi, vaikka shoppailinkin (eilen) Gina Tricotilta turkoosin T-paidan jonka etumuksessa roikkuu ketjuja. Muita värejä olisi ollut vaaleanpunainen ja harmaa.. Tämä oli tosi hauska, keväinen mutta ei liian herkkis-vaate. Se on ehtinyt olla alennuksessa jo vähän aikaa, juuri nyt 4.90 ,-. Onneksi oli vielä omaa kokoani ja pitihän se sitten napata äkkiä työvaatteeksi! ;)

Ai niin, saatiin kaksi pakettia lisää kahvia kun poikakaverikin voitti KultaKatriinan kisassa :D 
ja vatsa kiittää.

Kirpparipöytäni vuokran verran olen jo saanut onneksi myytyä tavaraa, vielä kun joku ihana ihminen veisi loput mennessään.. ♥ Tarvitsen sitä KIPEÄSTI: kesäkuussa muutto!!!
pöytä nro 87. Mikkelin Wilma & Wihtori ! ^^

Oi nyt, pizzaa! Uusi firma Iskender tarjoaa kaikki norm. pizzat kebabit 6 € oommmmnom.Tässä oli päivän herkut.


^_____________________^ ♥

5 comments :

 1. oioi miten söpösöpö!aijon kyl käydä tsekkaa sun pöydän ^^ oot niin söpötyylinen.hihi

  ReplyDelete
 2. Ihana mekko! Näyttää ihan siulta ;)

  ReplyDelete
 3. kiitti tytsyt<3
  en tiedä miten paljon siellä kirpparilla on niitä "mun tyylisiä & kivoja" vaatteita, mutta jospa joku tuntuisi omalta jollekin toiselle. :) nyt on pakkopakko saada vaatetta pois jotta muutto ei olisi niin tuskainen :D joten hinnat lähtee 20 sentistä -> olisiko kallein 7 e /takki.

  Iskender on kebab house anatolian paikalla, eli huviretkeä vastapäätä, kuva-mirjan vieressä. Oli hyvät pizzat, ihan 6 e arvoiset! :p

  ReplyDelete