April 8, 2010

No Shopping!

Alan saada vieroitusoireita. Hengitysharjoituksia tuli onneksi tehtyä puheviestinnän tunneilla, mutta jotain nyt kuitenkin puuttuu eikä oikein hengittäminen auta... On kulunut monta kuukautta (tai ehkä vain muutama viikko..?) kun viimeksi kiertelin paikallisissa liikkeissä, haukan katseineni (tai harakan!) tutkiskellen uutuuksia ja tarpeellisia ja "tarpeellisia" löytöjä.. ja alan todellakin tuntea oloni joksikin muuksi kuin itsekseni. Mökkihöperyyskö vaivaa vai mikä, vaikka pääsiäislomakin meni Jyväskylän suunnalla eikä paikoillaan pysyminenkään ollut mahdollista. Aika taisi tosin kulua johonkin muuhun kuin kirpparikiertelyyn .. Jyväskylässä on ihan keskustassa (kirkkopuistolta yliopistonkadun suuntaa kohti, joku katu..) ainakin yksi kirppis josta saa tavaraa kilohintaan! Talvella sieltä löytyi 50 sentillä vaalean keltainen (se vauva-väri) pieni pöytäliina valkoisilla pitsikoristuksilla. Tuunauskoriin!

Sorruin eilen kuitenkin virtuaalishoppailuun Nelly.comissa. Tämänhetkinen tarjous on tila nyt, maksa kesäkuussa. JA jos tilaa kahden viikon sisään jotain muutakin, saa sen postikuluitta! Tarvitsisin vaaleat farkut .. Koko talven kuljin yhdet-kahdet hyvät GinaTricotin legginsit päällekkäin ja kun sää alkaa lämmetä ja kevät edetä, meikä tahtoo FARKKUJA!?Tilasin kuvan Rare Fashionin raita+kukkamekon, jota olen pitkään pohtinut ees taas sillä olen jollain omalla tavallani KERTAKÄYTTÖKULTTUURIA VASTAAN, vältän hukkaostoja.. ja kun 18.90,- hinnalla sitä ei taida mistään muualta saada (eli merkin omat sivut tai Asos.com joilla shobbailen), niin klik vain ja se oli ostoskorissa. MUAHAHAA! Pastelliturkoosi/vaaleansininen kynsilakka by BarryM ihastutti, nyt on joku meneillään jokin fiksaatio turkoosiin .. hintakaan ei kauhistuttanut vaikka merkki on suht laadukas (3.90,-) Kolmantena, turhamaisuuden huippu mutta TAHDON kokeilla: kimaltelevia hippusia iholle hauskannäköisellä Mega Shimmer Powder Brush'lla, valmistaja WetN'Wild ja kustantaa 5.90,-

En muista sitä päivää jolloin olisin jalallani astunut H&M:n liikkeeseen, tosin olen niissä toki käynyt.. mutta mun oli AIVAN PAKKO saada ylityttömäinen röyhelö-tyyny! Naistenlehdillä on jonkinmoinen vaikutus mielihaluihin, vaikkei sitä ihan aina tiedostaisikaan. Cosmo on laajentunut sisustukseen (vai onko aina ollut, en muista) ja bongasin tämmösen ältsy-romanttisen hepeneen! (Cosmopolitan/maaliskuu 2010)
:D Miehinen puoleni tosin saattaa sanoa jokusen sanasen kun postipaketti saapuu.. Hej ja extrana, sain 10% alennusta tuosta. Nyt täytyy kiirehtiä laittautumaan -- minua on pyydetty KAUPUNGILLE.

No comments :

Post a Comment