April 20, 2010

Order received.

Saapumisilmoituksen sain jo viime viikolla, mutta sitten lakkoilijat sotkivat suunnitelmani ja hain H&M:n paketin postista vasta eilen illalla. Kävin kuitenkin ennen paketin hakua kuuntelemassa parin KT05:n opinnäytetyötä (2005 opiskelun aloittaneita kulttuurituottajia) ja puskin tuulen läpi kirpparipöydän siivoukseen. Saldo on positiivisella puolella, huh en pelkästään päässyt eroon tavarasta vaan myös jonkin verran on tullut saatua rahaa takaisin päin. Miinuksella taidan olla jokatapauksessa, sillä aikoinaanhan nuo vaatteet ovat olleet kalliimpia kuin minun pilkkahintaiset kirpparilappuni osoittavat .. No mutta, sitten itse asiaan eli pakettiini!

Eniten odotin tyttömäistä tyynyäni. Alennuksineen hinnaksi jäi melko paljon, n.11 € mutta kun MÄ HALUSIN sen ! :--D En malttanut odottaa alennusmyyntiä, jos sitä ei olisi enää saanutkaan .. Ja onpahan nyt yksi yli-söötti hepene sängylle / sohvalle. Juuri nyt se joutui kaappiin, sillä sisustussuunnittelu jatkuu vasta uudessa kodissamme. Lupaan. Ehkä.
Tai on vain itseasiassa pakko, sillä nyt on paljon muuta tylsää pakollista tekemistä ennen kuin edes kesäloma alkaa ja sitten on vuorossa kuukauden kestävä työharjoittelukin.. Ja vasta sitten tulee muutto, hhuh!

Paketti sisälsi myös ison poskipuna/puuterihuiskun, kahdet isot parin euron korvakorut (toiset kultaiset ja toiset ihanat korallinväriset simpukat) ja sinisen, valkopilkullisen meikkipussukan joka sopii täydellisesti pikkulaukuksi ! Sain nimittäin työharjoittelupalkaksi edellisestä opinahjostani (merkonomikoulutus) pari vuotta sitten siniset satiiniset, valkopilkulliset korkokengät ja sille ei ollut tätä ennen löytynyt kaveria. ^^

Nyt nautin myöhäisen aamiaisen, tosi herkullista mansikka-banaani -jugurttia mikä ei ollut ainakaan hinnalla pilattu; 0,90 /litran purkki. ^______^ njam.
Postiluukusta tipahti myös uusin Olivia, katsotaanpas mitä sen sivuilta löytyy .. !

No comments :

Post a Comment