June 17, 2010

Delicious Nutricious !

Lempeä herätyssoittoääni keskeytti uneni juuri kun tapahtumat alkoivat käydä mielenkiintoisiksi.. Ärsyttävää, kun se tekee niin! Mutta minullapa oli aika hyvä syy herätä sillä liikuntaklubi-jäsenyys on menossa hukkaan kun koko viikolla ei ole päässyt/jaksanut lähteä treenailemaan. Klo kymmenen Zumba kutsui siis ja oli todella hauskaa, kannatti karistaa unihiekat ja kammeta itsensä ylös sängystä :)
Jos käytte Mikkelin Fressissä niin suosittelen ainakin näitä tunteja, Kati oli ohjaajana tällä kertaa -- lisäksi reipas ja  hyväkroppainen ohjaaja kannustaa vuodattamaan vähän enemmän hikeä oman bebansa tähden ;D

Tänään se samainen peppu kuitenkin leviää, sillä herkuttelemme eilen väsäilemällämme minttudomino-pätkis-juustokakulla! Ohjeen olen napannut siihen jostain vanhasta lehdestä, kenties Pirkka tai Me- tai muu asiakasomistajalehti tai jokin kodin kuvalehti :o Anyway, netistä löytyi myöhemmin sama ohje erään leipomiseen hörähtäneen blogista, joten laitan sen linkiksi tähän - herkulliset kuvat löytyvät myös sieltä:

http://chocomum.vuodatus.net/blog/466200/minttudomino-patkiskakku/
 
Moni on suositellut ja tykännyt reseptistä, joten eiköhän meillekin sokerihiirille kelpaa.
Oma kaakkuni on korkeareunaisessa tummansinisessä KoKo-vuoassa eikä läheskään yhtä hieno (kun ei sitä saa siitä pois) joten kuvallista materiaalia ei valitettavasti löydy. Näkyisi vain tumman vuoan reunustama beige, pilkullinen pinta.

Huomenna starttaa kyytini historiassaan 32. Provinssirock-festareille! Menen sinne bändipaitamyyntipisteelle talkootöihin, eli jos joku sattuu osallistumaan kyseisille musiikkijuhlille tere tulemas moikkaamaan minuakin. Vaikken olekaan yhtä söpö kuin Jared Leto.

\,,/ Esiintyjistä odotan eniten Paloma Faithia, Pendulumia ja Mewia! Toivottavasti pääsisin fiilistelemään .. kaikkia!! Mutta paitamyynti on onneksi ihan ison lavan vierellä ja siitä ainaskin kuulee hyvin. \,,/

Telkkarissa pauhaa afrikkalainen pilli/torvi- eli ampiaislauma. Ilmeisesti kyseisten (wuwuzela?)torvien käyttäjät eivät ole katsoneet pelejä tv:stä :( Onneksi Yle on vaimentanut volumea (kiitokset Hannalle selvityksestä;) ja mieskin osaa pitää töllön hiljallaan ja olla itsekin hiljaa. Ainakin melkein.

Ja MAALI!

Tämä hattutemppuilija kikkailee tiensä nyt kohti makkaraperunoita. Terveelliset elämäntavat, eikö?

2 comments :

  1. tuu parantamaan vielä lisää terveellisiä elämäntapoja ja maistaa mun mariannemansikkakakkua :)

    ReplyDelete
  2. oih, taisi jäädä tänään välistä! täytyy leipoa toisen kerran, vaikkapa pellillinen cupcakeja tyttöjen kesken.. ja maistella viiniä :)
    tai tuo tänne palanen Eerolle, tai kaksi niin laitan viikonlopuksi pakastimeen koska enää tänään ei mahdu mun massuun kakkua :D oli niiin makiaa tuo minttusuklainen himotusherkku!

    ReplyDelete