June 6, 2010

Paratiisikukkia

Päätin tehdä kompromissiratkaisun: haluan kirjoittaa mekoista, jotka tilasin Nelly.com:ista, mutta en saa aikaiseksi kuvata niitä. Joten, onneksi on vaihtoehto B ja pystyin kopioimaan materiaalia suoraan sivustolta.

1.

Jeane Blush, Cassandra Tunic 10.90 ,- /Nelly.com

Tilasin tätä Jeane Blushin mekkoa kahdella eri värityksellä. Siinä on yksinkertainen olkaimeton malli, mukavuutta ja turvallisuutta lisää joustava yläosa. Kuosikin on molemmissa kivan kesäinen kukka-sademetsä mikä ei ole liian lapsellisen kukkaketomainen --- mutta nämä ovat todella ohutta kangasta, MIKSI! Mekko on juhlamekko-kategoriassa, mutta en ainakaan itse pystyisi käyttämään tätä juhlissa - ainakaan ilman paksumpia sukkahousuja tai trikoo-legginsejä alla! Eikä se ole kovin juhlavaa ?
Tästä lilan sävyisestä vielä sen verran sanottavaa että sivuompeleen toiselta puolelta kuosi on täysin vihreäsävyistä ja toiselta puolelta tätä lilaa - kysyn vain että miksi? nyt minun täytyy pitää laukkua aina sillä puolella, koska en tällä kertaa ehkä vaivaudu vaihtamaan tätä mekkoa koossa M samaan tuotteeseen samaan kokoon. (LaIsKa!) EDIT: Se olikin tuo seuraava mekko, tarkistin vielä kerran ja se olikin vihreäsävyinen -- jota olen pitänyt parvekkeella dataillessa päällä ja on mukavan ilmava :D

Tässä toinen mekko, joka näyttää erityisen nätiltä vaalealla mallilla. Onneksi oli myös blondi-vaihtoehto, niin minun oli helpompi kuvitella se itseni päälle! :D

2.


Jeane Blush, Cassandra Tunic 10.90,- /Nelly.comNäiden lisäksi tilauksessa oli mukana "Heel Grip"it, käsitin tämän olevan geelityynyt päkiöiden alle, esim.korkokenkien kanssa käytettäväksi. Vaikka eräs asiakas oli kommentoinut sivulla näiden olevan todella pienet, oletin että ne olisivat minun 36-37 jalkaani juuri sopivat ja pistin ne tilaukseeni mukaan (hintaa 2.90,-). Hämmästys ja kummastus kiipesi kasvoille pakettia tonkiessani: ne olivat ehkä maksimissaan 6 cm pitkät ja 3 cm leveät pikku geelityynyt, joiden malli näytti siltä kuin ne olisi kuulunut laittaa lastenkenkiin! Tai nuken. Palautukseen heti siltä istumalta, huhhei. Täytyy ehkä vierailla jossakin paikallisista kenkäliikkeistä, ihan paikan päällä kysymässä välinettä jolla saada ballerinat ja muut avokkaat pysymään jalassa kun toinen jalka on ehkä millin kapeampi :-D

EDIT: ne kuului laittaa kantapäähän, kenkään kiinni :D

Päätin myös kokeilla mineraalimeikkiä ensimmäistä kertaa. Wet N' Wildin Mineral Foundation tuntui tarpeeksi edulliselta kokeiluvaihtoehdolta, 6.90,-Tämän lisäksi tarvitsisin kyllä jotain peitevoidetta, suurempia ihovirheitä puuterit kun eivät ikinä ole peittäneet. Joka tapauksessa kesäksi kiva tuote, niin ei tarvitse laittaa rasvaista meikkikerrosta joka päivä naamalleen.

EDIT: Kiitos Astalle kommentista, tajusin etten ollut kertonut tuotteesta paljoa mitään omakohtaista kokemusta ! ^^ Liitän vastaukseni tähänkin.
En taida omistaa ihan oikeanlaista sutia tuohon mineraalimeikkiin (mukana tulee vain vaahtomuovinen, ihan turha vippa) mutta HM:n jättimäisellä puuterisudilla - ostin nettikaupasta 2.90,- ja tosi hyvä btw! - sain jo kivan lopputuloksen! Naama ei kiiltänyt mutta ei myöskään kuivunut, niin kuin tavallisella puuterilla mulle käy :( Purkissa on kannen alla välimuovi, jossa on vähän samanlaiset reiät kuin pippurisirottimessa :D Ainakin nyt kun purkki on täysi, riittää kun sutia pyörittelee siellä.
Ja tosiaan, kun itselläni on välillä "teini-iho" niin ei puuterimainen meikki täysin kaikkia virheitä voi peittääkään.. L'Orealin tms. vastaavia en tosin ole testaillut, ehkä juuri sen n.17 € hinnan takia. Tästä Wet n' wildin meikistä taisin lukea hyvän arvioinnin jostain lehdestä, ja yleisestikin ovat pärjänneet testeissä puolet kalliimmille.


Nämä olivat viimeaikaisimmat shoppailuni! Nyt pitäisi paremminkin myydä tavaraa kuin kuljettaa uutta sisään, kirpparipöytä voisi olla ajankohtainen taas pian! Paitsi kyllä tavaraa voisin ottaa vastaan jos se on ilmaista .. mallinukke-torso, sähkögrilli, isompi ruokapöytä ja sisustuksellinen lintuhäkki olisivat tervetulleita esineitä, näistä ensimmäinen todella tarpeellinenkin. Kunhan koti tästä muovautuisi vielä järjestelmällisemmäksi ja huonekalut löytäisivät paikkansa, saisin ehkä ompelukoneenkin jollekin pöydälle ja mitä siitä seuraakaan, ken tietää.. ;)

3 comments :

 1. Millainen tuo wet n' wildin mineral foundation on? Toimiiko niinkun pitääkin? : )

  ReplyDelete
 2. En taida omistaa ihan oikeanlaista sutia siihen (mukana tulee vain tuo vaahtomuovinen, ihan turha vippa) mutta HM:n jättimäisellä puuterisudilla - ostin nettikaupasta 2.90,- ja tosi hyvä btw! - sain jo kivan lopputuloksen! Naama ei kiiltänyt mutta ei myöskään kuivunut, niin kuin tavallisella puuterilla mulle käy :( Purkissa on kannen alla välimuovi, jossa on vähän samanlaiset reiät kuin pippurisirottimessa :D Ainakin nyt kun purkki on täysi, riittää kun sutia pyörittelee siellä.
  Ja tosiaan, kun itselläni on välillä "teini-iho" niin ei puuterimainen meikki täysin kaikkia virheitä voi peittääkään.. L'Orealin tms. vastaavia en tosin ole testaillut, ehkä juuri sen n.17 € hinnan takia. Tästä Wet n' wildin meikistä taisin lukea hyvän arvioinnin jostain lehdestä, ja yleisestikin ovat pärjänneet testeissä puolet kalliimmille

  Kiitos kommentista, tajusin etten ollut kertonut tuotteesta paljoa mitään omakohtaista kokemusta ! ^^

  ReplyDelete
 3. No nyt tuli kattava tietopaketti, kiitoksia. Voipi olla, että marssin kauppaan ostamaan samaisen tuotteen. : )

  ReplyDelete