June 17, 2010

Sokeripommeja ja yllätysvaatteita

Juuri kun ehdin sanomaan ettei kakustani tule saamaan kuvia niin tulipahan näpsittyä kumminkin: minttudominopätkis-juustokakusta 1/8 kokoinen pala oli lautasella niiiin herkkuherkkuherkku etten voinut jättää ikuistamatta tilannetta ennen ensimmäistä lusikallista! MMMAMHH.


MinttuDomino+Pätkis -juustokakku aka. Sugar Heartattack!

Pystyin syömään 3/4 kahvin kera kunnes makeusbarometri kolahti sataan. Onneksi on mies, jonka mahaan mahtuu kakkua ja pullaa ja ruokaa - ja kateellinenkin olen koska se ei edes näy missään!

Tarvitsen viikonlopun festari-talkoilulle mukaan sadetakin ja lähdin hakemaan sellaista äidin vaatekomerosta. Ja aluksi päälläni klo 20 jälkeen kun päivä ei ole enää kovin lämmin, oli kukallinen tunika .. Ei kun menoks, paitsi että ensin tuosta legginsit jalkaan ja ooh toi on kiva trenssi ja.. joo nyt lähetään! Lopputulos ei ollut kovin omaperäinen mutta olen ylpeä satunnaisten vaatekappaleiden yhteenosumisesta 1 min sisällä :D


 Tunika 4,90 Gina Tricotin alesta /  Sudenkorento-ketju n. 7 ,- Asos.com /Trenssi kirpparilta muutamalla eurolla Finnbird Essilä Oy (Made in Finland) ja ehkä jopa vintagelöytö :D / Legginsit tuliainen Pariisista (Made in China)


Legginsien materiaali ei oikein selviä kuvasta mutta ne ovat farkunnäköistä trikoota, joiden lahkeessa niittisomisteet.

Perillä odotti kiva yllätys: äiti oli tuonut ale-löydön Jyväskylän Fiorellasta, mustan röyhelötopin! Etumuksessa on vaalea ruusukuviointi, joka on painettu röyhelöiden päälle ja tästä johtuvatkin kuvassa näkyvät mustat viirut.


ei hyvä naama-päivä >.<


 "Onnistuneen" valaistuksen ansiosta valkoiset kuviot näyttävät lähinnä palloilta.. Ja selkäpuoli, jota en nyt lähtenyt esittelemään, on todella avonainen eli noin puoleen selkään asti. Kerrankin on löytynyt sen mallinen toppi, joka päällä en näytä MM-tason uimarilta - tykkään. Ja hinta itselleni 0, äidille 9 ,- ja olen iloinen lahjasta kuten aina.
^^ Olen sellainen tapaus jota saa lahjoa, ksih!

No comments :

Post a Comment