July 18, 2010

Alee alee!

Lauantain työvuoron päätteeksi shoppailin Gina Tricotissa ja kappas, 
löysin pikkasen alle 30 ,- kaikenmoista ehanaaa ♥

musta niittivyö, takana joustoresori 2.90 ,-

Ihan kuin en jo omistaisi mustia niittivöitä, mutta tämä oli niiiin edullinen että se oli aivan PAKKO napata !

laukut 4.90,- /kpl ! (ovh. 14.90 clutch - 19.90 ,- muut)

Sain älynväläyksen viedessäni kuvaamisen jälkeen laukut kaappiin: tyhjennänpä täältä nyt sitten kaikkea turhaa.. Olen kuullut ja lukenut monen käyttävän taktiikkaa "jos ostaa laukun, pitää luopua yhdestä". Kaikella logiikallahan minä olen nyt myymässä 9 laukkua ! :---D katsotaan, saisinko jo huomenna vietyä niitä kirpparille. Kaverillani on Wilma & Wihtorissa pöytä, mutta häneltä on jo muutamassa päivässä ostettu lähes kaikki vaatteet, korut yms. joten olisi turha pitää sitä tyhjänä torstaihin asti..

Dreamcatcher -hopeinen pitkä kaulaketju 4.90,- (ovh 19.90,-)

mycket söt ♥ nappikorvakorut 1.90,- (ovh. 9.90,-)

Illanviettoon tyttökaverini luokse valitsin ensimmäisen kuvan mekon, joka on haalean vaaleanpunainen, pari kertaa esittelemäni legginsit jotka sain tuliaisena ja ovat olleet ahkerassa käytössä, niitti- ja helmirannekoruja, nude-persikan sävyisen röyhelöboleron ilman kuvan rintaneulaa ja mustat korokepohjaiset korkkarit sekä uusista laukuistani tuon kaikkein alimmaisen. (mielikuvitusta peliin. ;)


OIJJ, pitää vielä esitellä yllätysherkku jonka miekkoseni valmisti torkahtaessani erään hektisen työpäivän jälkeen:


Namskiss sentään, söin tuon joka on kädessäni. Suklaamuffinsin sisältä löytyi valko-maitosuklaasydän ja päällä on ohuena nauhana pursotettua, vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa! Hempeät nomparellit laitoin minä, kaiken makeuden kruunaavaksi loppusilaukseksi - slurps. Joko ne loppuivat? :,(

No comments :

Post a Comment