July 30, 2010

sunshine, sunshine reggae

En ole koskaan ollut kovin aamuvirkku, olen enemmän sitä yöeläjä-porukkaa. Eilen piti kuitenkin herätä tasan 06:00 koska kyyti isäni luota takaisin kaupunkiin lähti just eikä melkein 06:15. Koitin torkkua, mutta siitä ei tullut mitään joten mietin pyykinpesua. Vesi oli kuitenkin koko aamun poikki ja päätin sitten imuroida. Fiksuna tyttönä pyörin parvekkeella polvillani, kädet täynnä niitä koivun lenteleviä siemeniä (arveke on niitä ihan täysi ja osa tunkee jo olohuoneenkin puolelle, kun ovea pitää pitää 24/7 auki!) ja enpä sitten hikisenä pystynyt peseytymään. Ratkaisu, jäänpä sitten aurinkoon hikoilemaan vielä vähän lisää kun ei oikein mitään muutakaan keksi. Ehdin lukea muutaman päivän mainokset ja Pirkka-lehden sisustus- sekä ruokavinkit. Mutta miksi niissä sisustusjutuissa juuri ne minun makuuni tai kotiini sopivat jutut ovat vain "kuvausrekvisiittaa" !? Sisustuksesta puheenollen, olemme asuneet uudessa kodissa 2 kk ja tänään laitoin olohuoneeseen taulut seinälle. Wohohoo, supernopea tyttö!

Sovittiin kaverin kanssa iltapäivätreffit kirpparille, mutta tällä kertaa en ehtinyt kierrellä siellä ollenkaan. Liikuin vikkelään ravihevosen silmälaput ohimoillani suoraan kohti omaa pöytääni, siivoilin sitä ja jatkoimme matkaa Gina Tricotiin. Olin pistänyt varaukseen muutaman edullisen jakun, mekon, laukun (à 4.90,-) sekä hiuspantoja (à 1.90,-) Lopulta päädyin kuitenkin jättämään kaiken muun pois, paitsi harmaan bleiserin, uusista aletuotteista sortsit, laukkuja ja kesäpaidan.

  Shoppailupäivän satoa/Gina:

4.90,- /ovh. 14.90,-

Ihastelin ja kummastelin ja mietiskelin tätä paitaa sen ilmestymisestä lähtien, mutta en raaskinut ostaa sitä (vaikka 14.90,- ei olekaan mikään kovin iso raha) Tänään se ja moniamonia muitakin mielestäni melko uusia vaatteita oli tullut alennukseen ja 'pieni' päänihän siinä meinasi seota. Ale-korut ovat 1.90,- ja farkkuja saa jopa vitosella..! Harmi että vasta sunnuntaina saan kirpparipöydästä rahaa. Ja onneksi vasta silloin, koska tulisi tuhlattua puoliturhuuksiin.Omistan vain nämä yhdet sortsit, jotka ovat kirpparifarkuista väsätyt. Ne ovat hieman löysät kuten etumuksesta huomaa ... :D ja melko lyhyetkin, esimerkiksi työkäyttöön. Onneksi nämä korkeavyötäröiset, hintalapun mukaan nougatin väriset shortsit pistivät heti silmään mallinuken päällä. Koko kesän ajan olen nähnyt erilaisissa sähköpostiin tipahtelevissa muoti-newslettereissä ja lehdissä julkkiksilla saman mallisia shortseja, mutta vasta nyt oli minun vuoroni löytää täydelliset. Hyvät kaupat tein, sillä nyt sain ne omakseni rikollisen halvalla ^^
(Nyt kun opin tekemään sydämiä en voi lopettaaaa..!)


4.90,- /ovh.19.90,-
toppi Gina Tricot vanhaa mallistoa 12.90,-

Tämän laukun kanssa kävi sama juttu kuin edellisten shortsien ja kesäisen paidankin kanssa! Ne olivat pikku kukkarolleni hieman liian hinnakkaita varsinkin nyt kun olen vieraillut tiuhaan tahtiin paikallisella kirpputorilla. Normaalihinnan sijaan sain sopivan isokokoisen, syksyynkin sopivan kangaskassin alle vitosella.


4.90,- /ovh. 24.90,-
En ollut tullut näin hiostavan kuumalla ja kostealla kelillä edes ajatelleeksi, että joskus saattaa vielä tulla syksykin. Kun työkaverini mainitsi alennusmyynnin huipenevan niin paljon, että jopa neljänkympin jakkuja saa vitosella, selasin kaikki rekit läpi bongaten tämän todella hyvin istuvan bleiserin! Eläissäni en ole sellaista ostanut, en myöskään käyttänyt -- jos ei lasketa lapsuuden pukuleikkejä.
 Todellakin, tämän käypä hinta on 39.90,- ja alennusta saa 35,-, mii laikhassuttelua

4.90,- /ovh. 39.90,-

Toinen laukkulöytöni oli tämä musta pitkähihnainen tekonahkalaukku. Olen alkanut käyttää yhä enemmän laukkuja, jotka saa olan yli. Ne pysyvät hyvin paikallaan ja kädet voi pitää vapaana. Vaikka olen myyjä ja käsittelen satoja henkareita ja vaatteita joka työpäivä, tulee asiakkaana kummallinen rähmäkäpälä-olo eikä silloin olalta tippuvasta kassista ole kuin ärsytyksen aiheuttajaksi. Ostoskorit vaatekauppoihin? ;o
Eli, tässä laukussa on paljon puhuttujen niittien lisäksi kätevät etutaskut, mistä saa nopeammin esim. kännykän ja avaimet kuin ihan laukun pohjalta tai sisäpuolen taskuista. Ja mikä parasta, hintaa oli jäljellä huimat 2.90,-En saanut otettua parempaa kuvaa sillä olin jo ottanut uudet vaatteet pois enkä kehdannut enää kuvailla parvekkeella, ilmiselvästä syystä. ;)


Aikaa ei ollut enää kovin paljoa, kun vähän aikaa paikoillamme pällistellessä saimme ajatuksen käydä viileällä juomalla. Nestehukka ja sokerinpuutos iski, ja virvoitusta tarjosi sympaattinen lempikahvilani Carolina's (Lifestyle? nimi on saattanut lyhentyä pelkäksi Carolina'siksi)
Saimme parhainta jääteetä, jota olen koskaan maistanut. Jotain ihan muuta, mitä kaupan purkeista ja puteleista saa. Hintakin oli muita kahviloita jopa puolet edullisempi, 1.20,-Elefantillakin oli jano.


Nyt valmistautumaan työpäivään, toivottavasti sadekuuro ei yllätä matkalla!

No comments :

Post a Comment