July 24, 2010

mä kirppuhirmu oon ja uiskentelen alessa

Hiih sain tänään rahaa niiltä ensimmäisiltä 4 päivältä jolloin minulla oli kaverin kirpparipöydässä tavaraa. Iloisella mielellä kävinkin sitten Akselin kolmessa ketjuputiikissa eli KappAhlissa, Lindexillä ja Gina Tricotissa. Töissä ollessa kaikki asiakkaat ovat tehneet niin älyttömän edullisia löytöjä että nyt piti minunkin hieman repäistä ja ostaa muunmuassa nämä FARKUT!


 Simone Biker Jeans 9.90,- (ovh. 39.90,-) Gina Tricot
ranteessa Glitterin persikka+hopeahelmirannekoru (vrt. pieces-koruun) 4.45,- ovh. 8.90,-- tässä väri luonnonvalossa -

Lahkeen pituus on minulle liian pitkä, kuten kaikissa farkuissa, mutta tätä mallia oli vain yhdellä lahkeenpituudella (arvelisin että 34). Ne ovat kivat korkkareiden kanssa, koska silloin ne voi jättää ruttuun kuten kuvassa. Mutta matalissa kengissä täytyy varmaan kääntää lahjetta ettei näytä ihan hoopolta kun lahkeet valuvat kannan alle. Näin kävi heti, kun otin ne käyttöön ballerinojen kanssa.
Pikkuisen alennustuotemetsästyksen saaliiksi kertyi kappas vain koruja ja pari vyötä (nude-persikkaisesta nahkavyöstä ei tarkempaa kuvaa kuin alla tuolin selkänojalla roikkumassa, hinta 1.50,- ovh. 9.95,-) sekä laukku. Kukkakuosi, kulta ja nahka ovat nyt mun ykkösjuttu, niittien ohella. Tällä kertaa ei kuitenkaan tullut shoppailtua Ginan 4.90,- hintaisia laukkuja, vaikka pari erilaista mustaa ja harmaata siellä minua odottivatkin .. Maybe later ;)
koripunoslaukku KappAhl 2.50,- (ovh. 15.95,-)

rannekorusetti Gina Tricot 3.90,- (ovh. 15.90,-) 
ruusukuvioitu joustovyö KappAhl 1.50 ,- (ovh. 14.95,-)nahkaranneke ja nahkaiset ruusukorvakorut Lindex yht. 2.95,- (ovh. 4.95,-/kpl)
korvarenkaat 1.- ovh. arvio 4.95 ?

korusetti Gina Tricot 2.90,- (hintalappu hävinnyt mutta ovh.11.90-15.90,-)

Laskeskelin kokonaisalennuksia eli kuinkas paljon tulikaan säästettyä, niin arviooni (koska korvakoruista ehdin heittää lapun pois eikä kuitista ollut apua)
127.4 euron normaalisummaan verrattuna maksoin kaikesta tästä 26.15,-  tämähän on jo tienausta! :)

Me Likey ♥


Nyt on jo kiire ! Äitiltä tuli kutsu syömään savolais-italiaanoa menua - kuulostaa mielenkiintoiselta mmm. :) EDIT: Herkkulasagnea !

No comments :

Post a Comment