July 16, 2010

niin halpaa ettei sanotuksi saa, mutta kirjoitan.

Muutamat ystäväni ovat jo kuulleet melko yksityiskohtaisen version kesälomaani häirinneestä kipeästä hampaasta. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta sanon vain sen että tästä lähin suosin yksityistä hammashoitoa, nimim. yhtä takahammasta köyhempi :( Poskeni paisui sen verran etten halunnut heti kuvata Nellystä tilaamiani alennus-ihanuuksia! Osa tarpeellisia, osa vain pientä kivaa kokeiltavaa. Call me lazy, mutta en millään pysty sovittelemaan näitä vaatteita tässä trooppisessa ilmastossa kun muulloin pääasiallinen asuni kotona on alushousut :D

Sovittelin vartalonmyötäistä trikootunikaa jo kuukausi sitten paikallisessa VeroModan liikkeessä, mutta päädyin jättämään sen rekkiin (ostin ruskean rannerenkaan) vaikka malli tuntui erikoisen hyvältä. Jälkikäteen huomasin sen kuitenkin Nelly.comissa hieman edullisempana enkä pystynyt jättää sitä enää huomiotta.

Nelly.com 7,-

En omistanut aiemmin yhtäkään tiukkaa trikoomekkoa mutta tästä tykkään tosi paljon, sillä raidallisten kaistaleiden epäsymmetrinen asettelu luo illuusion hoikemmasta uumasta - tulipa siitä korulause! :D
Tenniksenpelaajan asua muistuttava tunika-mekko-toppi pääsi käyttöön pyöräilyreissullamme Mikkelipuistoon, missä kiertelimme eri toimijoiden esittelypuutarhapalstoilla, maistelimme Ben&Jerry's -jäätelöitämme ja bongasimme suihkulähteitä ym. mitä oli tullut viime vuodesta lisää, testailtiin erilaisia aurinkotuoleja, ihmeteltiin jättimäistä pyöreää kiveä joka pyöri veden paineen avulla kallion päällä :D  ja pääsin leikkimään prinsessaakin.

huvimajan uusi asukki (mekon alla ON sortsit! x)

Tämän tunikan helma on epäsymmetrinen ja se on mukavan väljä malliltaan, eikä liian paksua trikoota. Ostin sen kuitenkin pääasiassa printin vuoksi wuhuu let's party!


Nelly.com 3.50,-

 Seuraavaan juhlavampaan paitaan ihastuin eikä halpa hinta ainakaan estellyt hankkimasta Club L:n paljettikuvioista paitaa. Se menee periaatteessa minimekosta mutta tämä tyttö taitaa käyttää legginsejä tai sortseja ihan siveellisyyden nimissä.

Nelly.com 6.90,-

Halusin myös uudet legginsit, sillä kaikkia vanhoja tuli käytettyä syksyt-talvet viime vuonna - parit paksut päällekkäin ei tullut läheskään yhtä kylmä kuin esim. farkkuja käytettäessä, brrr. Ja en ollut kipeä kertaakaan! Ihme juttu.

Näissä VILA:n leggingseissä on erikoiset hakas-yksityiskohdat molemmissa lahkeissa koko pituudelta. Pelkäsin niiden olevan toimivat eli reisi saattaisi vahingossa paljastua väärässä paikassa, mutta ne ovatkin ihan vain koristuksena. 

Nelly.com n. 7,-


 First things first, nyt esittelen kengät jotka löysin vahingossa ja jo ennen Nellyn tilausta Antilop kenkä-ja laukkuliikkeen alesta. Normaalihinta taisi olla 50,- mutta 20:llä nämä kipittivät äitini 50v. juhliin koko illan kengikseni. Todella hyvä kiilakanta ja remmit eivät jättäneet jälkeensä rakkuloita, toisin kuin monet muut uudet kengät.


 i ♥ hullut alennusmyyntihulinat.

No comments :

Post a Comment