July 20, 2010

Prinsessaunelmahörhö

Olen selaillut jonkun aikaa muutaman ranskalaisen naisen muotiblogia ja tänään sain taas ihastella prinsessa-unelmia. The Cherry Blossom Girl oli päässyt vierailemaan suunnittelija Maria Lucia Hohanin showroomissa ja seuraavan linkin päästä löytyy suloinen kuvasarja keijumaisen hempeistä asuista:


Samainen suunnittelija on valmistanut tälle tytölle hääpuvun! Joku on hiukan varakkaampi kuin minä, kaikista kauneimpien pitkien mekkojen hinta kun on merkin sivuilla yli 1000 euron luokkaa.. Toisaalta, Mikkelin morsiamessakin taitaa olla juhla-asut ihan hyvässä hinnassa. Kuuntelin hammaslääkärissä tänään hoitajan puhetta tytön vanhojenpäiväpuvusta, 300 ,-..

Saahan niitä mekkoja ihailla, vaikkei käyttöä olisi.. varsinkin kun läppäri on melko roiskevesisuojattu (-kuola.) ja haaveilla, kesäyön unelmia.. Ideaa illanistujaisiin:


Vein tavaroita eilen kaverini kirpparipöytään, Mikkelin Wilma&Wihtori -kirpparilla pöytä 24.
Perjantaista 23.7. alkaen otan oman pöydän, se on sitten 52. ! On niin paljon tavaraa jota en haluaisi takaisin kotiin kantaa, joten tämän 4 päivän lisäksi otin sitten itselleni 10:ksi. Tarjoushinta 10 päivän pöytävuokralle on 30,-
Toivottavasti löydätte jotain, jos piipahdatte siellä päin.. ja jos jokin on liian kallis vaate, vaikkakin 0.50 - 4 ,- hinnalla laitoin koruja laukkuja vaatteita ym. tuotteita, niin kaverit pirauttakaa heti ja vedetään se "pois markkinoilta" ja saatte tinkiä suoraan minulta;)

No comments :

Post a Comment