July 31, 2010

"shopaholism"

Tiedätkö tunteen, kun ostaa ja ostaa tavaraa mutta ei saa ikinä tarpeeksi? Näin kävi tänään, kun huomasin vieläkin enemmän alennustuotteita Gina Tricotissa! :D Samalla onneksi tajusin muutamia tarpeitakin, enkä pelkästään sortunut (mieheni mielestä) humpuukiin. Ostoskassiin päätyikin ihan ensimmäisenä jotain tarpeellista näin lämpimille keleille.


4.90,- ovh. 14.90,-


Näistä reisimittaisista trikoista saattaa tulla pyöräilyshortsit, koska lähden maanantaina polkemaan Hangosta Mikkeliin - Jopolla! Tämä on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja WWF:n tempaus, jolla kerätään varoja saimaannorppien hyväksi samalla, kun lastillinen pyöriä poljetaan opiskelijavoimin koulumme kampukselle opiskelijakäyttöön. Eikä ollenkaan haittaa että kunto kohenee.

Olin aiemmin pistänyt tämän pannan varaukseen mutta torstain ostoksiin se ei vielä päätynyt.. Tänään tulin toisiin aatoksiin, ja tätä pantaa oli jäljellä enää muutama kappale joten päätin lunastaa sellaisen itselleni. Jos otsatukka vaikka pysyisi kurissa.


1.90,- ovh. 9.90,-


Normaalisti en pysty käyttämään tavallisia pantoja, eli muovisia tai metallisia jotka painavat korvan takaa. Ehkä siellä on jotain hermopisteitä, joiden painaminen aiheuttaa melko lyhyessäkin ajassa päänsärkyä. Tämä panta oli kuitenkin yllätykseksi sen verran taipuisa että voisin varmasti sitä käyttää.1.90,- ovh. 11.90,-


Tänään töihin valmistautuessa tajusin etten omista kultaisia nappikorviksia. Nämä haaleat, ei-niin-keltakultaiset filigraani-sydämet olivat nyt niin edulliset ja tulevat tyyliltään todelliseen tarpeeseen, että ne piti napata äkkiä.


1.90,- ovh. 6.90,-


Tilailin jokin aika sitten H&M:n ale-puolelta kesäkivaa eli "glamour-filmitähti-rantalook"-sopivan leveälierisen olkihatun ja liehuvahihaisen kaftaanin. Paketti saapui tänään ja päätin heti napsia kuvia - jos saisin hiukan mielipiteitäkin, kannattaako jokin palauttaa saman tien ;)


3.95,-

 4.95,-


Sailor-tyyli puree edelleen - tai itseasiassa minä en ole itse sitä vielä tänä keväänä/kesänä edes läpikäynytkään - ja tämän trikootunikan edullisuus vei voiton. Liikkeessä samaisen raitapaidan hinta oli tippunut muistaakseeni jo seitsemään tai viiteen euroon, mutta oikeita kokoja ei ollut oikein enää jäljellä. Netistä onneksi löytää melko samaan tai identtiseen hintaan, ja kokoja voi olla paremmin.


siniraitainen tunika, olkapääkirjailut+koristekiviä
7.95,-Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä sympaattinen, lapsuuden pallomekostani muistuttava puuvillainen rusetti-tyynyliina HM:n Home-osaston alesta. Toinen vaihtoehto oli kirsikka-pinkki valkoisilla palloilla, mutta tämä istuu vaihtelevaan sisustukseen helpommin kuin niin "räikeä" tyyny.

 0.95,-

Helsinkiin tuli lähiaikoina liikkeen sisustusosaston oma myymälä, jossa olisi kyllä kiva päästä käymään seuraavalla pääkaupunkiseudun reissulla. Alan liikkeistä kun saattaa joskus löytyä laajempi valikoima kuin nettikaupan puolella.


Perjantait ovat aina vähän vampyyripäiviä. Tämä perjantai on kuitenkin ollut useimpia "paholaisempi": katsoin sivusilmällä Moonlightia, odotin True Bloodin alkamista vilkuillen Constantine-elokuvaa.
Vielä kun Vampyyripäiväkirjat alkavat pyöriä (syksyllä?) niin verenimijäbarometrini alkaa olla täysi. Tosin suhtaudun tulevaan sarjaan skeptisesti, koska ennakkomainonnassa kuvailtiin sitä Twilightin ja O.C:n risteytykseksi. Tykkään niistä erikseen, mutta yhdistettynä .. voi mennä turhan imeläksi! ☹

Nyt se alkaa....

be careful what you wish for

 
Hei mutta miä haluun ton Sookien topin! :D

2 comments :

 1. Hei se Vampire Diaries oli ihan mainio sarja. Mie tapitin sen ensimmäisen tuotantokauden läpi toukokuussa, eikä se kyllä liian imelä ollut, kerran mieki sen katselin. Ja jossei muuta, niin sitä kannattaa vilkaista

  1) loistavien musiikkiraitojen takia, listoilla mm. Florence + the machinea, editorsia, tegan & saraa, musea ja silversun pickupsia!
  2) koska ian somerhalder on vaan niin törkeän kuumis ja sen hahmo Damon niin kutkuttavan vittumainen.
  3) koska David Anders.

  ReplyDelete
 2. Ooo, kiitti Ansku! :) tästä huomaa ettei mainoksista aina saa kaikkea infoa irti.

  mmm kuulostaa mielenkiintoiselta.. ^__________^ <3

  ReplyDelete