August 21, 2010

and the winner is..

Facebookissa oli viime viikkoon asti Nelly.com:in fanisivulla kuvakisa, jossa piti merkata itsensä tai poika/tyttöystävänsä kuvaan, jossa esitelty asu on lähinnä omaa/hänen tyyliä. Lisäksi tuli jättää alle kommentti, miksi tämä kuvastaa sinua eniten. Jokaiseen kuvaan kommentoineiden joukosta valittiin voittajat (1 per kuva) 300kr/30e lahjakortin voittajiksi. Tässä kaikki eri asukokonaisuudet:


Not my choice. Tämä oli kaunis mekko, mutta en käytä itse noin lyhyitä mekkoja, etenkään yhdistettynä näin koristeellisiin ja korkeisiin korkkareihin.


Not my choice. Nätti mekko tämäkin, mutta vierastan kenkien eläimellistä kuviota ja mekon lyhyyttä+röyhelöä jonkin verran...


Not my choice. Nilkkurit olisivat kyllä aivan upeat ja laukkukin hauska, mutta en ole ikinä käyttänyt turkkia enkä usko lähitulevaisuudessakaan omaksuvani näin glamouria tyyliä. Turkisliivin tosin vielä haluaisin vaatekomerooni.


Not my choice. En ole ihan näin.. maanläheinen /alaskalainen? tyyliltäni. Kiva takki mutta karvakaulus yhdistettynä tuohon vettä hylkivän näköiseen takkimateriaaliin on melko metsäläinen, urbaanin vastakohta, kuinka sen nyt kauniisti sanoisi ♥ ö


Not my choice. Luonnollisesti ei, koska en ole mies. Poikaystävällä on yksi takki jossa on hiukan samanlainen kaulus, mutta sitä ei käytetä noin pystyssä ja takki ei ole ihan noin pusakkamallinen .. Ja halusin löytää tyylin joka sopisi itselleni, siitä kun on helpoin kertoa.


Not my choice. Tähän samat selitykset kuin kahteen ensimmäiseenkin, tosin tässä saappaat ovat jo liian heppatyttömalliset. En ole vielä innostunut ratsastussaappaista, muista bootseista kyllä. Omistan (ellen pistänyt kirpparille) yhden tällaisen harmaan neulemekon ja käytin sitä kerran vaaleanpuna-lila-raitaisten sukkahousu-legginsien kanssa koulussa, ja se oli siltä erää vika kerta. Reidet paljastava tai paljaan tunteen jättävä tyyli vain ei ole minulle tehty.


Not my choice. Ihan söpö poika, preppy ja ripaus nörttiä aww. Värien yhdistely on hauska ja syksyinen, mutta ei kuvasta lainkaan Eeroa saati minun pukeutumistani.


My choice!
Kommenttini kuvan alla:
This look is the closest one of all to my own style. On daily basis, if I wear something pretty and girly, for example a cute dress like this, I have to combine it with something edgy/rock! Contrast of fabrics/materials and "less is more" -kind of usage of accessories appeal to me. Although I would wear more of them, like bracelets and some long pendant on the neck. I'd also love to be able to wear high heels like those above, for every single day - I must start practising now 'cause I want a pair of killer heels like that! ;>

ja huono suomennos:

Tämä lookki on lähinnä omaa tyyliäni näistä kaikista. Jokapäiväisesti, jos käytän jotain nättiä tai tyttömäistä, esimerkiksi söpöä mekkoa kuin tämä, minun täytyy yhdistää se johonkin särmikkääseen/rockiin! Kankaiden/materiaalien kontrasti ja "vähemmän on enemmän" - tyylinen asusteiden käyttö vetoaa minuun. Tosin käyttäisin niitä enemmän, kuten rannerenkaita ja jotain pitkää riipusta kaulassa. Haluaisin osata käyttää tuollaisia korkkareita kuin nuo yläpuolella, joka päivä - täytyy alkaa harjoitella nyt koska haluan parin tuollaisia "tappajakorkkareita"! ;>

Ja tuolla kyseisellä engl.kielisellä kommentilla voitin, jihuuu ^^

2 comments :

  1. Hei onnea! Miä oisin varmaan ollu tuo alaskalainen luukki :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos<3
    Hei tuommoinen takki on ginassa myynnissä ;>>

    ReplyDelete