August 1, 2010

because of you ..

..this sunny sunday afternoon just got even more sunny!

Pikku hetki päivästäni meni pikkuveljeni ja kylään tulleen toisen pojan lapsenvahtina, mutta pian tuli jo kiire koska tänään loppui kirpputoripöytäni varaus. Kävin hakemassa loput tavarat, jotka eivät olleet menneet kaupaksi mutta itselleni kaikkein turhimmat vaatteet ja tavarat jätin sinne, koska tavaroita voi siten lahjoittaa Parikanniemen lastenkodille/heidän pöydässään myytäväksi.

Pikkuosan tuotosta käytin heti, sillä löysin eräästä pöydästä aivan käyttämättömän näköiset ja tuntuiset harmaat Gina Tricotin farkut! Ne olivat jopa täydellisen kokoiset. Jos ei lasketa lahkeita, mutta ne ovatkin minulle AINA liian pitkät :D2,-Teki mieli saada yksi vaniljainen tuoksu, kun kaikki tuntuvat olevan kukkaisia tai sitruksisia. Muutama viikko sitten ystäväni osti Body Shopista vanilla-tuoksun, ja huomasin että pieni määrä vaniljaa on pehmeä, tuo mieleen herkullisen leivonnaisen eikä aiheuta päänsärkyä ;) Edullinen kokeiluversio löytyikin aivan käyttämättömästä Vanilla Blossom - eau de toilettesta euron hintaan.Pääsin äidin kyydillä käymään vielä Prismassa, jossa olen usean ruokaostosreissun ajan ihaillut huvimajan/lintuhäkin mallista pienoiskasvihuonetta. Sitä voi käyttää pikku kasvien, yrttien kasvatuspaikkana tai polttaa siinä kynttilöitä... Alkuperäisestä 25 euron hinnasta oli nyt pudotettu 30% ja niitä oli enää muutama jäljellä joten ..ostin!Eikö se ole i-h-a-n-a.

2 comments :

  1. hitsit, toi on ihana! mäkin oon kattonu tota samaa :) ja eihän siel mun tuurilla niitä varmaan enää ole..

    ReplyDelete
  2. Kannattaa käydä kurkkaamassa! :)
    (kasvihuone?) niitä oli muutama vielä tuolloin.. hinta on melko suolainen jos menee prismaan ihan vain ruokaostoksille eikä heräteostoja tekemään, joten voihan niitä olla sinne jäänyt sinua odottelemaan ;)

    ReplyDelete