August 15, 2010

verkossaistumista ja tuloksena vaatetusta!

Olen pantannut tämän blogipäivityksen kirjoittamista muutaman päivän verran, sillä tänä viikonloppuna oli vihdoin kauan odotettu Jurassic Rock enkä sen aikaan pystynyt keskittymään aloillani pysymiseen tarpeeksi pitkän aikaa. Olin festareilla kouluni (MAMK) teltalla töissä joten eipä olisi tullut mieleenikään datailla teltan nurkassa. Jätin ilmaisen netin käytön pääosin festarivieraiden huviksi, muutamia facebook-päivityksiä lukuunottamatta of course :)

Tämän tekstin pääaihe on kuitenkin VAATTEET ! Hain Nellyn paketin jo aikapäiviä sitten (alkuviikosta) ja ehdin jo esitellä yhden tilaukseen kuuluvan paidan ennen kaikkia muita.

Ehkä eniten odotin edullisia mustia gladiaattorisandaaleita, koska en omista sellaisia ja ne olisivat hauskat vaikkapa puuvillahousujen tai shortsien kaverina.. Tosin olen lyhytjalkainen ja nilkan ympäri kiertyvä nahkaremmisysteemi lyhentää jalkoja entisestään..


4.90,-

Sen vuoksi taisikin olla ihan hyvä juttu etteivät nämä halunneet millään sopia jalkaani. Jalkaterän kohdilta kengät ovat ihan liian isot remmit pullottavat sen vuoksi hassusti reunoilta, koska minulla on melko kapea jalka, mutta kengän nilkkaosa taas on ihan liian tiukka. Luin nilkan tiukkuudesta muiden asiakkaiden kommenteissa jo tilatessa, mutta oletin oman melko hoikan nilkkani mahtuvan 37 kokoisiin .. :D Toisin kävi ja nämä aivan liian halvat sandaalit lähtevät pikapostina takaisin.
Jos joku kuitenkin hamuaa näitä, vitosella lähtisi tämmöiset kivannäköiset ja tuntuiset gladiaattorit matkaasi ;>
Tilaajalahjana sain mukana tämmöisen kivan kangaspussukan:
Kuvissa mukana tuparilahja ystävältäni, omakotitalon tulevalta emännältä. Pian onkin minun vuoroni keksiä jotain viemisiä heille.. IIK Tämä taulu on kuin minulle tehty!

Muistini on hyvä mutta lyhyt? Tästä syystä piti selata kaikkien lukemieni blogien viimeaikaiset tekstit, jotta selviäisi kenen bloggaajan kuvissa olen nähnyt tosi siistin niittirannekorun. Blogi oli ranskalaisen Bettyn, ja hän oli ostanut sen H&M:ltä mutta itse bongasin tämän kivan muovisen niittirannekkeen Nellyn asusteiden joukosta.


3.90,-
Vaikka onkin jo elokuu ja minun pitäisi alkaa suunnata ajatuksia hieman enemmän syysvaatekerran päivittämiseeen, halusin saada yhden kukkamekon. Jeane Blush -merkki ei taaskaan pettänyt odotuksia (vrt. Paratiisikukkia) kun avattuani paketin sain hyppysiini sifonkisen mustan mekon pienenpienillä pinkeillä ja vaaleilla ruusuilla sekä vihreillä terälehdillä.


8.90,-


Kaula-aukko on erilainen, johon olen tottunut. Siinä on sifonkinen "kaulus"-osa, ja se on todella matala joten tarvitsen alle varmaankin pitsireunaisen topin, jotteivat tytöt näy liikaa. ;)
Helmassa on pari kerrosta röyhelöä, mikä on ihan sopivasti tällaiselle mekolle. Se menee varmasti syksymmälläkin paksujen sukkahousujen ja bootsien kanssa.. Hah, syksy-haaveilua vaikka vielä on kesää jäljellä!
Nyt hiukan lämpimämmän vaatekappaleen esittely. Ehdin napata alennusosastolta myös tämän harmaan, ketju ja strassikoristellun Vilan neuleen. Koristukset ovat hillittyjä, mutta siinä on kuitenkin jotain jujua.


 8.30,-

Plussapuolena resorit helmassa ja hihoissa, niin neule pysyy mallissaan ja paikallaan paremmin.
Kuvista näkyykin hieman olohuoneemme sisustusta; hopeita, puisia ja violetteja koristeita kahdella eri ikkunalaudalla sekä kukkaset, silkkiset magnolian - ja orkidean oksat. ^^


* Nyt tsekkaan uuden MTV:n sarjan My Life as Liz ! C ya later alligators *

No comments :

Post a Comment