September 27, 2010

coco avant brunetism

Otsikon alku viittaa orvon Gabriellen elämänkertaelokuvaan ajasta ennen kuin hänestä tuli Mademoiselle Chanel - kaikkien tuntema Coco.


Kokosin päälleni tuossa yksi kaunis päivä (vielä blondina ollessani, tästä tulee otsikon loppuosa tadaa) asukokonaisuuden, joka on melko simppeli, minimalistinen ja vähävärinen mutta ei kuitenkaan ainakaan omaan makuuni liian tylsä.
Pohjana oli Gina Tricotin valkoinen t-paita, jonka printti on melko helposti huomattava viittaus tähän muotitaloon, kuuluisaan ⊃⊂ - logoon (en saanut tehtyä parempaa html-koodeilla!)

J'adore Cocoa

 röyhelöliivi H&M 4.95,- (mainittu* täällä)
sormus H&M 2.95,- (*täällä)
ranneke Lindex (*täällä)
kaulakoru "Tempted?" Asos (*täällä)
lehti-kaulariipus H&M?
farkut ONLY

 saappaat Ellos ale 25,-
laukku second-hand (*täällä)
seeprahuivi Lindex 5,-
musta jakku Seppälä 
(ostin sen ennen liikkeen muuttoa Akseliin 
"osta kaksi aletuotetta maksa yksi" eli vain about 3,- !)

 aurinkolasit H&M ale 2.95 ^^
(tällä hetkellä 2.45,-)Laseista ei saanut hyvää kuvaa tekemälläkään, aina heijastui puoli maailmaa tai sitten niistä näkyi silmät hölmösti läpi. Ne ovat kuitenkin melko lähellä RayBanin laseja joista haaveilen, mutta kun kaikki muutkin ovat tänä vuonna ostaneet samanlaisia laseja, niin en halunnut kuluttaa yli sataa euroa aitoihin - kukaan muu ei huomaisi eroa .. :D Mutta ehkä vielä joskus.

psst. Tuo laukku on ihan täydellinen - koko ja malli ja taskuja sopivasti - kun en halua pitää avaimia & kännykkää samassa sivutaskussa - > kosketusnäyttö naarmuilla auts:/ Jos joku bongaa samaisen laukun omannäköisessä värissä vaikkapa jostain kirpparilta (Lindexin vanhempaa mallistoa), voin suositella ostoa.

hmm noniin, jospa miettisin GinaTricotin tilauksen tekemistä. Ainakin pari kivaa paitaa olisi, joita haluaisin sovitella mutta en millään ehdi käymään liikkeessä lähiaikoina ..onneksi on w w w.

Kävin tänään kirpparilla kiertelemässä muidenkin pöydillä, kuin vain siivoamassa omaani. Löytyi muutama kiva paita ja 4 kynsilakkaa.. Later ;)

No comments :

Post a Comment