September 3, 2010

eksyin syksyn ihmemaahan nro 2

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Tänään ilmestyikin jo uusin, syyskuun Asos Magazine -numero jonka ehdin jo selaamaan monta kertaa läpi.
Ei mikään turha lehti, sillä kuvista näkee mitä kaikkea samaan tyyliin kuuluvaa / materiaalia /väriä voisi ostaa - ja tuotteet löytyvät luonnollisesti nettikaupasta.
Kokosin muutamia itseäni kiinnostavia kuvia edellisen merkinnän tavoin kokoon. Sivupalkista löytyy painike, josta pääsee suoraan shoppailemaan lehdessä esiteltyjä tuotteita. Toivotaan että lemppareita on saatavilla !
(Painike poistuu, kun lehti vanhentuu.. ellen sitten laita linkkiä uuteen numeroon.)

Tällä kertaa lehdelle oli kolme eri kansivaihtoehtoa. Jokaisesta kansikuvatytöstä on photoshoot lehdessä..New York / Emma Stone


Lontoo / Bonnie Wright


Pariisi / Roxane Mesquida


 Pari meikkikuvaa vasten tapojani, kun nyt rajoja rikotaan:
Tämä edellinen tuskin kuitenkaan olisi kovin käyttökelpoinen tällaisen suht normaalin ihmisen kasvoilla arkikäytössä.. tai juhlissakaan... Mutta tämä seuraava on nyt mietintäasteella toteuttamisen suhteen (käytän arkena melko huomaamatonta meikkiä).että se vain osaakin olla niin nätti.


Fiftari-tyyli ei ole ihan omaani, mutta asusteet ovat alemmassa tuotekuvassa hauskoja.

En ole sametin ystäviä mutta kuvassa on hauska pieni pillerimallinen laukku, yöpukumainen mekko jossa pitsikaulus, sininen löysä tunika ja kivat hiuskoristeet.

Little bit of glamour:
More makeup:Taiteellista, lähentelee jo hmm sirkusmaskeerausta. Mutta lehtien meikkikuvien tarkoitus on varmaan antaa etupäässä vinkkejä värien, rajausten ja muun sellaisen käytöstä, ei niinkään saada meitä kokeilemaan lookkia Frankensteinin morsiamena?

Hauska sattuma, että ostin juuri mustan mokkanahkaisen rusetti-vyön ja turkisliivin! :)Ylläolevasta kuvasta vasemman puoliskon laukku ja korvakorut, oikean laukku ja kengät mulle kiitos !


Tuo luumunvärinen laukkuVoiko olla söpömpiä (hölmömpiä) neulottuja shortseja, aww...
Mutta vakavasti puhuen, nuo kaapu/anorakkimalliset neuleet houkuttavat. Pää vain läpi ja on jo yksi lämmin kerros enemmän. Mistä puheen ollen, en ole uskaltanut lähteä tänään ollenkaan ulos :--D mmmh mutku siellä on myrskyä ja märkää ja ja.. tykkään käpertyä vain viltin alle, viisaudenhampaineni kaikkineen ja napsia pillereit.) MMM, mutta sitä ennen maistan Eeron kinkkukiusausta. Onkohan se samaa mitä Pirkka mainostaa telkussa 0.80,- annoshintaan ja nainen haaveilee myyjäpojasta keittiössään kokkailemassa ja lapsi hilluu lentokoneen kanssa, sit se sanoo "Tahdon" kun mies ehdottaa tuotteen vaihtamista halvempaan. . . Olen katsonut liikaa telkkaria, joo?

Ja onko häiritsevää, jos käytän välissä englantia? Mieluiten aina kirjoitan sen mitä päähän tulee, ja joskus se vain on englanniksi.

3 comments :

  1. tosi persoonallista copypastettaa kuvia nettilenhdestä omaan blogiin

    ReplyDelete
  2. "Kokosin muutamia itseäni kiinnostavia kuvia edellisen merkinnän tavoin kokoon."
    kannattaa opetella lukemaan ennen kuin kritisoi. <3

    ReplyDelete