September 22, 2010

jos on olo ihan november rain

A. Syksy on toki sitä * kylmää pimenevää märkää ikävää aikaa*  ja sehän aiheuttaa luonnollisesti masentavan väsynyttä olotilaa arkisine päänsärkyineen.
B. Syksy voi olla myös * lämmintä kynttilöiden valaisemaa hyvin sateelta suojattua iloista * ystävien kanssa tai vaikka jumppaillessa ja jos ei muu auta niin peiton alla kaakaon / muun mieluisan juoman ja kirjojen/leffojen/neulomisen parissa kulutettua aikaa, mistä nyt itse kukin kicksit saa.
C. Ulkoilman kylmeneviä kelejä vastaan suositellaan yhden vaatekerroksen lisäämistä, hippalointitoppien ja arkisten t-paitojenkin päälle. -- Hui kamala näin eilen pimeässä kahdeksan jälkeen pojan ilman takkia kaatosateessa !

Itse on tullut kasvatettua neule-varastoa ja takki-kavalkadia jonkun verran joten ei ihan vielä ole hätäpäivää, mutta saa niitä silti katsella.. Tänään nimittäin tipahti sähköpostiluukkuuni infolehtinen Asos -nettikaupan 20 % alennuksesta valituista (edellämainittujen osastojen) tuotteista.


asos.com

~¨ ohoh, jo huomenna alkaa kirpparipöydän vuokra! ja kuten aina, ja kaikki muutkin, minä toivon että kaikki ostettaisiin pois joten älkää jättäkö kurkkaamatta pöytää nro 91 (Wilma ja Wihtori) to 23.9 - la 2.10 välisellä ajalla.. ja tuon jälkeen jäljelle jääneet tulen varmaankin laittamaan "satu myy" - välilehdelle. ¨~

~¨ nyt pikku päikkärit ja illemmalla kokeilemaan Body Jam - tuntia. Vähän jänskättää pysynkö liikkeissä perässä ollenkaan!  ¨~

No comments :

Post a Comment