September 20, 2010

little mermaid

En yleisesti ihastele tai varsinkaan tässä blogissani esittele merenneitoja, yksisarvisia, keijuja ja muita taruolentoja - mutta teen pienenpienen poikkeuksen. Tekee nimittäin vain mieli kertoa hassusta viime vuorokaudesta! Ihmettelin tässä, miksi näitä vedenneito-olentoja on osunut silmiini parin viime päivän aikana joka paikassa.. kun ei niitä normaalisti joka mediassa näe. Ehkä vampyyrien aika on vihdoin ohi, hahhah!


* mtv3 scifillä nykyään näkyvässä Dark Angelissa Max (superwoman) luki Loganin (söpö pyörätuolikaveri) siskontytölle sitä alkuperäistä Pieni merenneito -satua, jolla ei ole kovin onnellinen loppu. Sarjan über-sankareiden (yks mies on Supernaturalin Dean-veli ;) täytyy pelastaa kalastajien pyydykseen jäänyt nainen, joka hengitti kiduksilla veden alla.. ei sillä pyrstöä ollut mutta häntä nimitettiin osuvasti merenneidoksi. Ja tämä satu sai onnellisen lopun.

* Tänä aamuna katsoin aamukahvin kera Disney Channelilta Pieni merenneito - animaatiosarjaa.
(tahtoisin kyllä nämä viikonloppuna + vielä tänä aamuna näkyneet erikoiskanavat käyttöön ihan jokapäiväisesti! tosin, iski runsauden tuoma ahistus kun ei tiennyt mitä katsoisi)

* Erään seuraamani blogin "matou en peluchen" kirjoittaja, kuvittaja julkaisi tänään uusimpina kuvinaan musikaalisia merenneitoja.


Ovathan ne kauniita, mystisiä olentoja.  Täytyikin tehdä haku mm. Wikipediassa, joka ei ole viralliseksi tietolähteeksi hyväksyttävä, mutta tekstien alla mainitut artikkelit tai kirjat ovat useasti hyvinkin luotettavia, ja siellä sanottiin että
" Merenneidot kuvataan hyvin turhamaisiksi mutta samalla myös viattomiksi. He ovat hyvin uteliaita ja kiinnostuneita ihmisten asioista, ja monen merenneidon tiedetään rakastuneen ihmismieheen."

.. Sehän on vähän kuin minä. ! Viattomuudesta en tiedä mutta muuten melko osuva kuvaus, olen "aika" turhamainen ja utelias otus itsekin.


kuva fanpop.com 
alkuperää ei löytynyt ?ps. Tämä ei liity vesinaisiin nyt mitenkään mutta satunaisiin kyllä. Tämä sivu osui silmiini ja oli aika hauska, joten täytyy jakaa ilo:

http://www.fallenprincesses.com/

No comments :

Post a Comment