September 12, 2010

PiP - dreams

Internetin ihmeellisessä maailmassa
löytyipä kerran melko harmaana iltapäivänä
muotiblogista toiseen ja vielä edelleen
sisustusblogista toiseen klikkaillessa
eräs minulle aivan uusi tuttavuus nimeltänsä


Ihastuin tämän Amsterdamilaisen firman hauskoihin, yltiöromanttisiin suuriin kukkakuvioihin (kiinalainen ruusu) ja herkkiin lintuihin, joita ei ole ympätty tavaroihin kuitenkaan liian lapsellisella tai äklöllä tavalla. Ainakin osassa tuotteista on sen romanttisuuden ohella ehkä jotain aasialaista, etenkin linnuissa kirsikkapuun oksilla. Shabby chic toimii tällaisen esteetikon silmissä - ja tahdon löytää vaikkapa Berliinistä liikkeen joka myisi tätä merkkiä..! Kuukauden päästä tähän aikaan olen nimittäin luultavasti ihan kickseissä ja pakannut laukun valmiiksi sillä lähdemme opintomatkalle - mutta tästä lisää tuonnempana. Matkalla kun on varmasti paljon aikaa ostoksillekin.

Jokainen kiinnostunut voi toki selailla sivustoa itsenäisestikin, mutta nyt on ihan pakko liittää muutamien IIH-äännähdyksiä aiheuttaneiden tavaroiden kuvia tähän.


pilkkulakana! ♥

dear Diary..wallpaperwallpapertahdon tätä myös sinisenä ja vaaleanpunaisena! khaki kuitenkin aikuismaisin ;)

..Gotta catch 'em all !muahaha. ^^
EDIT: 14.9.  Olen ihan koukussa. Selvitystyö jatkui hieman tänä iltapäivänä. Lintutapetteja saa ainakin Eiffinger-tapetteja myyvistä liikkeistä, joten näitä hamuavan suuntana olisi siis joko pääkaupunkiseutu tai jokin nettimyymälä (joissa hinnat tosin nousevat lähes puolella, ainakin tamperelaisen Seinäruusu-firman sivuilla), tai olla optimistinen ja kierrellä oman kaupungin maalikaupoissa ja sisustusliikkeissä!

Ja sain juuri tietää että Stockmannilla myydään PiP:iä ! !

Urban Outfittersin Gifts&Home -osasto on parhautta. ♥ Eikä pelkästään PiP Studion tuotteiden ansiosta, myös kaiken maailman vempeleet ja tietenkin vaatteet ovat aivan ihania! Postikulut Suomeen ovat verkkokaupassa noin 19 euroa, mutta jos tilauksen tekisi kimpassa, saisi kotiin ja vaatekaappiinsa erikoisuuksia. Jotain muuta, mitä kaikilla on.

3 comments :

  1. Mahtavia! Haluun tuollaisen teemukin, nuo kirjat ois täydellisiä kouluun ja kankaat ois ihana laittaa mökille <3

    ReplyDelete
  2. :) niinpä! muki oli se minkä ensimmäisenä huomasin itse. vielä kun raaskisi tilailla / täytyy etsiä jostain samantyylisiä. ^^

    ReplyDelete
  3. Mökille mukavia,raikkaita tavaroita ; )

    ReplyDelete