September 12, 2010

re-remembering

Hupsista. !
Jostain kumman syystä on päässyt tapahtumaan pikku virhe, eli unohdus eli semmoinen kuin ikkupikku lipsahdus. Kun 3.syyskuuta kirjoitin tämän Asoksen nettilehden parhaimpia paloja käsittelevän postauksen, ja mainitsin erään kuvan alla juuri ostamani turkisliivin sekä vyön -- en muistanut kuvata sitä vyötä lainkaan! Noh eihän se olisi ehkä muutenkaan sopinut tuon tiiviin + yhtä aihetta käsittelevän + pitkän paketin loppuun, joten tässä on hiukan jälkijunassa se tuleepi.

*Gina Tricotin sivuilta kuvakaappaus-toiminnolla napatut kuvat. *
Vyössä on takana nepparikiinnitys ja pätkä resoria, joten se antaa hyvin periksi liikkuessa, eikä siten esimerkiksi nouse paikaltaan liian ylös rinnan alle. Tuote on valitettavasti loppunut nettikaupasta, mutta kannattaa käydä liikkeissä pyörimässä, jos tätä olisi vaikka vielä jäljellä. Tykkään itse siitä tosi paljon ja yhdistin sen tällä viikolla muunmuassa pitkähelmaiseen ruudulliseen puuvillatunikaan. Olen ostanut sen Asokselta ennen tämän blogin aloittamista joten kuvamateriaalia ei saa tähän hätään (ja paita on nyt pesussa) Se on sini-lila-sävyinen, joten sopi hyvin mustan vyön kanssa.

Samalla kerralla päätin ostaa puhvihihaisen trikoomekon tumman harmaana, kun viime palkkapäivänä olin napannut mukaani samanlaisen mustana. Tämä on hyvä muotivillitys tämä joo o, tykkään. Ja tulen varmasti käyttämään näitä kaikkia puhvejani (täällä pari lisää) vielä piiiiitkään
Alunperin kaavailin tätä mekkoa ja tuota vyötä yhdessä muttaa.. Ehkä se tarvitsisi pitkän neuleliivin tai vastaavan väliin, jotta ei olisi liian pelkistetty ja noh, enemmän minun näköiseni. n__n


Yleisesti iloisella mielellä kirjoitteleva tyttö on tänään hiukan haikeana, ja vaikka päivä juuri vaihtui sunnuntaiksi..


 remember 11.9.2001
kuva memeticians.com

No comments :

Post a Comment