September 8, 2010

se oli kertakäyttölaukku

Oli 24. heinäkuuta 2010 ja tapani mukaan olin tehnyt huimia löytöjä alennusmyynneistä sekä kirpputorilta. Tuona päivänä minä myös ostin elämäni ensimmäisen korilaukun. Tosin muovi-niinestä punotun, mutta korilaukun silti. Päivän shoppailut voi kurkata
~ täältä ~. Ehdin käyttää tätä laukkua jopa yhden Helsingin reissun ensimmäisten kahden päivän ajan, kun se mystisesti katosi. Jonnekin Espoon ja Vallilan välille. Toinen mahdollisuus on, että se on Vallilan ja Rastilan välillä halunnut jättäytyä matkastani.

Jokatapauksessa hurjan arvokas (naurua) lasti on hukassa ja ei auta muu kuin päästää irti. Yhyyy, sinne meni.
Jos jollain on kyseinen laukku ja haluaisi siitä päästä eroon, olen valmis maksamaan siitä.
 
Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että "hieman" muutin blogin ulkoasua. Kommentteja otetaan erittäin mielellään vastaan, risuja ja ruusuja. Kuten myös muutosehdotuksia, toiveita... mitä vain aina vain ! ^^

Telkussa pyörii Yksi lensi yli Marin pesän - hiukan hölmöä komiikkaa tähän mennessä, mikä ei muhun nyt just iske mutta ... se hölmöys on ehkä juuri se ohjelman juju :D Julkkisten grillausta odotan eniten.

2 comments :

  1. Muuten kivat uudistukset, mutta musta fontti ei oo oikein edukseen noin tummassa taustassa, vaikka ei tavallaan hirveen tumma ookaan. Vaikee lukee varsinkin noita reunassa olevia tekstejä :)

    Harmi laukku katoaminen!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Jonna :) hmm, miten se sillain kun mun koneella näkyy tekstit tosi hyvin :o mutta huomasin, jos käännän tätä läppärin näyttöä liian taakse, niin sitten tausta näyttää tosi tummalta.. onko sitten meidän näyttöjen kirkkaudessa esimerkiksi jotain eroja. mutta tähän taustaan ei varmaan vois minkään muun väristä tekstiä laittaa:)

    ReplyDelete