September 24, 2010

vaatekaappiunelmia by GinaTricot

Olen pyrkinyt välttämään minulle ominaisia edullisia heräteostoja ja keskittymään asioihin, joita oikeasti tarvitsisin. Kirjoitin listan, mitä kaikkea OIKEASTI puuttuu ja mikä olisi kätevä / pakko / ihana omistaa ... Turhuuksien ja ylimääräisen tavaran haaveilu on tietenkin sallittua, varsinkin jos mielessä on jotain mistä tulisi tykkäämään pidemmänkin aikaa (..huomioidaan toki kestävä kehitys ja maailma pelastuu pienillä teoilla, kun ei ihan aina epävarmoista ostoksistaan sano "tän voi sit vaikka pistää kirpparille". Nimim. pata kattilaa soimaa,mulla on kirppispöytä)

Alla uutuuksia ja vähemmän uusia tuotteita Gina Tricotista, joita mä niinku.. vaan haluaisin :----D
Mutta on pidettävä visa electron visusti rahapussukassa ja jatkaa Berliinin shoppailumahdollisuuksien kartoittamista.. Muutamia tosi hyviä ideoita sain Essin blogia selaillessa, etenkin 25.9.2009 tekstissä oli monen monta kiinnostavaa paikkaa jotka otin heti ylös !Vielä pari asustetta, jotka tuli ihan ostettuakin Gina Tricotin nettikaupan puolelta. Se ei ole pidemmän aikaa tätä blogia selanneille epäselvää, että pidän linnuista - koruissa, kuoseina .. Rintaneula-lintunen tällä kertaa hopeisena.
Monena aamuna olen haikaillut ruskean, kapean ja pitkän vyön perään - tällaisen sitten nappasin myös samaisen liikkeen nettikaupasta. Niitit ovat vain plussaa, ja onneksi niitä on monen värisiä niin ei sido tietyn värisiin koruihin.. tai no miksi sitoisi.. paitsi mua joka ei joskus voinut laittaa mustaa vyötä, jossa kultainen solki, koska korut olivat hopeisia :D
Lintu 7.90 ja vyö 9.90.

kaikki kuvat www.ginatricot.com

3 comments :

  1. Hehh :) taisit just keretä kommentoida siihen postaukseen, jonka sitten poistinkin, eli siihen jossa mulla oli se ruutupaita. No anyways, kommentit tuli kuitenkin perille. Jos haluat niin voit jotn 4 euroo siitä valaisimesta maksaa jos haluat ja jos ei tunnu liialta hinnalta? Juu, pitää ny kattoa mitä palautan jos palautan.. vien sit sinne siwaan ne :) Mikä päivä hait paketin et voin laskee sen palautusajan?

    ReplyDelete
  2. kyllä tokitoki, se ei ole yhtään paha hinta :>

    salla, ne on kyllä niiin söpöt säärystimet ! täytyisi vain opetella ensin käyttämään hameita ja paksuja sukkahousuja tms. jotta voisi pitää tuollaisia ^^ siulle ne muuten kävisi!

    ReplyDelete