September 10, 2010

wake-up call!

On vapaapäivä ja nukumme pitkään, kappas juuri silloin postimies on ajoissa ja rimpauttelee ovikelloa. Etsin jotain päällepantavaa ettei se ehtisi karkaamaan mutta käsillä ei ole mitään! Vaatekasan poissiivoamisen huono puoli ilmeni heti. Muutaman sekunnin panikoinnin jälkeen piti hoputtaa mies ovelle, huomattavasti siveellisemmässä asussa.

Pikkuruisesta pahvilaatikosta löytyi odotettu Asos -tilaukseni. Ilmoitan summat, jotka maksoin enkä erittele mahdollisia alkuperäishintoja kun niitä ei tilausvahvistuksesta tai toimituslistasta löytynyt. :)

Olen jo pitkään koittanut nihkutella ripsarini kanssa, "kyllä sitä väriä vielä tulee", kun halusin kerrankin jotain muuta kuin aina sitä samaa Rimmeliä. En kuitenkaan halunnut vaihtaa täysin tuntemattomaan ylihinnoiteltuun tuotteeseen pettymisen pelossa.. Barry M - merkin kynsilakan (tsekkaa se täältä) tilasin keväällä Nellystä ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Vaikka ensimmäinen reaktioni taisi olla "EKTOPLASMAA!" Tähän Asoksen tilaukseen tulikin sitten samalla pari muutakin meikkituotetta.
Barry M - merkiltä Extreme Black vedenkestävän mascaran (7.61,-) lisäksi Metallic Liquid - musta silmänrajaustussi (5.96,-). En ole ikinä omistanut sellaista, mutta nyt on aika opetella. Huvin vuoksi laitoin ostoskoriin myös edullisen huulipunan, sävy Marshmallow (5.62,-).
Väri on oikeastaan ihan beige, ei yhtään  pinkki miltä yllä olevassa kuvassa, tietokoneen näytöllä voi jostain kulmasta näyttää. Ja se on aivan mahtavasti peittävä ! Juuri tällaista tuotetta olen etsinytkin, ettei tarvitsisi aina koittaa saada meikkivoiteella huulia vaaleammaksi ja peitevärillä tulee kamala lopputulos - varsinkin jos ei harrasta huulien kuorintaa kuten minä en... Tämä tarvitsee tosin vaikkapa vähän kiiltoa pintaan, ettei naama näytä aivan luonnottomalta.


Minulla on ennestään yksi lila kynsilakka, jonka ostin Tuurin kyläkaupasta (tsekkaa se täältä), mutta se on enemmänkin anilliini kuin violetti. Tämä ASOS Paints by Ciaté  kevät-kesä valikoiman sävy Megan pääsi siis lakka-arsenaalini jatkoksi.


3.97,-


Tempted? -kaulakoru 2.65,-
Viime talvena kylmyys kuivatti käteni ihan kamalan näköisiksi, joten käsivoiteen hankinta oli mielessä ensimmäisten kylmien kelien yllättäessä. Purnukan ulkomuotohan oli ihan sivuseikka, hahaa..
Naughty But Nice Cupcake Hand Cream - Coco Deluxe.


6.62,-Tätä on paria muutakin eri mallia/"kuorrutusta". Kiva koostumus mikä imeytyi nopeasti, ei tahmea ollenkaan. Ainut miinus on liian pieni purnukan koko, mutta täytyy käyttää tätä vain vähän säästeliäämmin ohut kerros kerrallaan. Ostamaani Lumenen vadelma-kosteusvoiteeseen verrattuna tämä oikeasti tuoksuu siltä, mitä lupaakin! Olenkin tainnut unohtaa kertoa tästä Lumene -tuotteesta joka oli alennuksessa Anttilassa muutaman euron hintaan. Haistelin purkkeja ja luulin valinneeni oikein, ja nyt jälkikäteen harmittaa etten valinnut mustaviinimarjaa .. tuo kun ei tuoksu yhtään vatuilta vaan enemmänkin joltain hajusteettomalta tuotteelta, niissä kun on aina pieni ominaishaju. Vai osuiko arpomalla valitsemaani purkkiin juuri sellainen erä rasvaa, johon on unohdettu pistää tuoksu. Hmmph!


Viime talven kuljin myös ensimmäistä kertaa lähes aina legginseissä, tai parit päällekkäin. Farkut tuntuvat kylmiltä, jos alle ei yrittänyt mahduttaa sukkahousuja ja kankaiset housut voi unohtaa. Gina Tricotin tavalliset trikoolegginsit, tykkään. Tänä vuonna testiin pääsevät Asoksen leggarit, joiden nimi on ainakin lupaava: Heat Seal. Oletan, että ne nyt sitten pitävät lämmöt siellä minne ne kuuluvat.


7.94,-Koristuksia en olisi ehkä tarvinnut, mutta ne ovat sentään lempivärejä lilaa ja turkoosia, + hopeaa.

Olin kahden vaiheilla tämän topin suhteen, sen malli kun on melko yksinkertainen ja väri saattaa olla väärä. Watercolour Print Top - nimellä kulkeva toppi istuikin minulle nätisti, ja kuosi on aika kaunis. (ja siitä tulee helposti mieleen tosi hyvä biisi ♥) Harvoin tulee ostettua mitään tällä tavalla kuvioitua vaatetta, tai sitten niitä vain ei ole näkynyt kaupoissa?


10.59,-
Tämänkertainen tilaus oli todellinen wake-up call, purkautuminen vanhoista rajoitteista ja epäluuloista meikkien ja värien suhteen, ja uskalsin kokeilla jotain ihan uutta - ihanaa - voih.. Odottakaapas kun Nellyn tilaus saapuu! ;)
i !

4 comments :

 1. (Lushilla on aivan ihania huulikuorintoja, kestää ikuisuuden ja siihen nähden ei maksa paljoa 5-10e?. Mulla on nyt semmosta mansikkapurkan makusta just, mmmmm!)

  K

  ReplyDelete
 2. Oomm, täytyypä pistää harkintaan ! ^^ kuulostaa hyvälle.

  ReplyDelete
 3. Jonna, käy toki nappaamassa itsellesikin hhi;)

  http://www.asos.com/Asos/Asos-Tempted-Necklace/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1085516&SearchQuery=tempted&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Gold

  ReplyDelete