October 29, 2010

BLiNG - it's Halloween!Löysin komerosta pelottavakasvoisen, oranssimustan paperivalaisimen (johon pitäisi kai laittaa kynttilä) ja ripustin sen kattolampusta! Hieman Halloweenia meidänkin kotiin. Tämä juhla tosin ei oikein näy suomalaisessa kulttuurissa, lukuunottamatta kauppojen mainontaa ja tarjontaa sekä muutamia hassuja pippaloita.. Ei ole näkynyt trick or treat-keppostelijoita. Eikä ole kutsua tullut yhteenkään juhlaan huomiseksi, melkein kaikki kaverit ovat lomilla kotikaupungeissaan - eikä minulla olisi karmivaa asuakaan! (Voisin toki mennä omana itsenäni, yöpuvussa, meikkaamatta ja harjaamatta tukkaa, syödä vähän pinaattipastaa ja olla harjaamatta hampaita - se kelpaisi ja sulautuisin kammottavien kanssajuhlijoiden joukkoon aivan mainiosti!)

Ja niinpä siinä sitten kävi.. Harakka täällä puhuu päivää, pystyn jopa Halloweenin alla yhdistämään kyseisen päivän ja nämä ihanat esineet nimeltänsä korut !
Delfina Delettrez on ainakin itselleni uusi tuttavuus muodin saralla, joka suunnittelee juuri sellaisia koruja, jotka on helppo yhdistää sekä naamiaisasuun (hieman luksus-lisää koska näillä on varmasti hintalapussa ylimääräinen nolla jos ei toinenkin,voivoi) että tavalliseen juhlapukeutumiseen jos on hieman rohkeampi, tai gootti. :>

Rachel Zoeta lainaten: "gothic-meets-luxury aesthetic" eli gotiikka+luksus estetiikka (olenko ihan väärässä suomennokseni kanssa!) ja
"As a descendant of Fendi - specifically, the great-granddaughter of the fashion house's founder, Adele Fendi - Delettrez offers unsurprisingly memorable designs, like skull chokers, spider web rings and evil eye bangles."

Kelpaisiko kultainen luurangon käsi rannekoruksi?


¨~ Delfina Delettrez ~¨
pic from Rachel Zoe newsletter

Kaikessa karmivuudessaan se on kuitenkin aika kaunis koru.
Tästä klikkaamalla pääsette selailemaan muita friikisti siistejä luomuksia !

Itse ainakin tuijotin suu auki kaikkia noita sormuksia.. Oijoih, pakko jakaa muutama kuva sivulta:

 RingsBracelet


HaHaHaHappy Halloween ! Don't let the vampires bite you..
Or, what the heck - why not ;) ♥

No comments :

Post a Comment