October 10, 2010

Campadre - hot deals!

Liityin viime vuonna Campadre - sivustolle, joka tarjoaa kerrallaan useita vaihtuvia kampanjoita erilaisista tuotteista. Muodin lisäksi on valikoimissa ollut muunmuassa lasten tarvikkeita ja vaatteita, sisustustuotteita, elektroniikkaa.. Aivan laidasta laitaan ja mikä on paras puoli tässä asiassa, nämä valikoidut tuotteet saa mahtavin alennuksin.

Tässä teille KAIKILLE minulta virallisen epävirallinen kutsu ;)
"Olen jäsenenä Campadressa, joka on Skandinavian ensimmäinen "Private Shopping Club". Campadresta löydät joka päivä uusia hienoja tarjouksia tunnetuista tuotemerkeistä. Muotia, kodinsisustusta, urheilutarvikkeita, matkoja ja muita elämäntapatuotteita - ja hinnat jopa 70 % alle normaalien myymälähintojen. Tässä on kutsu sinulle. Liity sinäkin jäseneksi!"


Vielä tämän päivän Cheap Mondayn vaatteita saa -50 %, sitten kampanjan aikaraja täyttyy ja jokin uusi kampanja tulee tilalle. Harmi etten itse ehdi vilkaisemaan niitä tarkemmin tänään, nuo olisivat tosi edullisia ja hauskoja, etenkin farkut. Jos joku innostuu, tämä sunnuntaipäivä vielä aikaa shoppailla HalpaaMaanantaita! Yhdet kivat housut olis ollu vain 21 ,-

CheapMonday

Muita meneillään olevia kampanjoita on muunmuassa Day Home, Mexx Fragnances ja hieman hinnakkaammista merkeistä Carreran ja Pradan aurinkolasit sekä Burberryn vaatteet. Itselleni tuntemattomia merkkejä olivat Island of your own -vaatemerkki, Tenson - ulkoiluvaatteet ja miehet saisivat vaatekaapin täydennystä Umbron sekä Guthrie&Valentinen vaatteista. Eikä pidä unohtaa parasta, huomasin aivan syötävän herkulliset Cake Beauty -tuotteet!

 Mielenkiintoisia tulevia kampanjoita jonossa löytyy muunmuassa EDC by Esprit (luultavasti koruja,kelloja kuten ennenkin) ja MiLajki. Heidän korunsa ovat erikoisia, kitchiä ja romanttista yhdisteleviä herkkupaloja. Harmi vain että normaalisti omaan makuuni kalliita, mutta Campadren valikoimissa asia voisi olla toisin.. Style of aviator - mallisto vaikuttaa RayBan -tyylisiltä laseilta, täytyy varmaan vilkaista tämä 12.päivä alkava kampanja, sopivasti ennen matkaan lähtöä pistää mieleen eri merkkien hintatasoa & vertailla tuotteisiin Berliinissä ^^ .. ooo ei voi lopettaa höpötystä.. Jännitys ei ole vieläkään noussut, pöh.. Katsotaan tilannetta uudestaan sitten kun pakkaaminen alkaa!


Käykää tsekkaamassa, sivupalkistani ja tästä alapuolelta löytyy Campadre - kuva, jota klikkaamalla pääsee selailemaan valikoimaa.

click & shop!

~¨  ¨~

No comments :

Post a Comment