October 23, 2010

It's too loud to hear the sound.

Hi, my name is Satu and I'm an addict.
Niin kulutusvimmahan se, mutta ei minun sitä pitänyt sanoa vaan..
Minulla on ongelma, nimittäin vakavanlaatuinen heikkous tai laiskuus suoriutua helpoimmista edessä olevista tehtävistä - kuten matkalaukun purkamisesta. Vaikka ihan vain kaataa kaikki kamat lattialle ja jättää ne siihen lojumaan kunnes jotain niistä tarvitsee.. Tai kerrankin ihan kiltisti viikata puhtaat vaatteet kaappiin (jonne ei by the way mahdu yhtään mitään kun en osaa laittaa vaatteita littanasti!). Likapyykit onnistuin sentään viskomaan pyykkikoppaan, nostamaan toalettilaukun ja alle kahden euron Garnierin&Wellan tukkalakat (Saksassa kun on kaikki hiustenhoitotuotteet ja värit überhalpoja olisi pitänyt ostaa muutama purkki!) vessan puolelle sekä erittelemään tuliaiset omiksi jäävien ostosten joukosta.

On minulla myös toinen ongelma, jonka voi oikeasti laskea suorituspeloksi tai ahdistukseksi vastuunottamista kohtaan. Toinen ylläni oleva ongelma kun on kokea juuri nyt ylivoimaista painetta paperisodan ja rästitehtävien suorittamisesta. Berliinissä olin turvassa.

Ei minulla muuta asiaa tänään ollut. Aivokoppani tahtoisi jo lomailla, mutta opiskeluasioita ei voi sulkea päänsä ulkopuolelle ihan vielä. Kunhan muilta aikaa vieviltä menoilta ja teoilta kykenen, otan kameran kätöseen ja kerron kuvin&sanoin myös teille, mitä ihanuuksia Berliini piti sisällään. Ihan uusia ulottuvuuksia. Hmm, vanhoja pahoja tapoja.

Piristystä ! Olohuoneen ikkunan takana maailma näyttää aivan Big Fish -elokuvan kannelta. Kuulokkeissa laulaa huutaa kirkuu kiekuu karjuu ja taas laulaa Chester Bennington (Linkin Park) Dead by Sunrisen levyllä "Out of Ashes", joka löytyi Anttilan alekopasta. Tosi hyvin kulutettu euro, tykkään kyllä tästä rock-tykityksestä ja melodisuudesta. Suosittelen googlettelemaan tai tsekkaamaan MySpacesta.


 tämännäköinen plätty 

 tämännäköiseltä poppoolta 
(ok kuva joo noh mutta, kuuluu siihen useampikin tyyppi)

Toinen bongaus oli KT Tunstall, jonka nimen vain olin joskus jossain kuullut, tähänkin "Drastic Fantastic" -levyyn upposi semmoinen euron kolikko. Aika kivaa rock-poppia monipuolisella naisäänellä eli ei sinällään hukkaostos. Voin pistää kiertoon jos ei tule kuunneltua enempää kuin tämä yksi levyn kiepautus. Minä en kovin usein naislaulajista innostu, joten älkää ihmetelkö kun en enempää hehkuta tätäkään tyyppiä.

Olisiko pitänyt ihan vain saksankielen vuoksi napata myös Tokio Hotelin uusin, kahdella euronkuvatuksella? MMM, NOT. :D

Melkein jo unohdin, ostimme pikkuveljeni iloksi Transformers 2:n (7.99,-) joka piti sitten heti eilen illalla katsoa (aamullakin kuului vaatimus katsoa transformers, päädyimme willy wonkaan). Aikamoista taistelua koko tuo kaksipuolituntinen oli, väsymyshän siinä iski ainakin minulle ja pikkumieskin nukahti melko nopeasti hampipesun jälkeen. ♥

Eipä sovi unohtaa myöskään semmoista kuin Remember me. Tuli katsottua se teatterissa ystävän kanssa, herkällä mielellä kotia kohti.. Elokuvan hinta oli tippunut hieman normaalista, kympillä se jo pääsi ostoskoriini ja sitten hyllyyn, kunnes taas muutin mieleni ja otin sen kassalle asti. Joskus ei jaksa odottaa unelmaelokuvan ilmaantuvan Anttilan 5.99 - hyllyyn. Se - on - SAATAVA.
Ja se joka leffan tahtoisi nähdä tai joutuu tilanteen pakottamana (tyttökaveri tms.) katsomaan, malta seurata se avoimin mielin loppuun asti. Vaikka olisi miten ennakkoluuloinen Robert Pattinsonin tähdittämiä elokuvia kohtaan Twilight-kohun ja kaiken sen tuotteistamisen jälkeen..
Lopun nähdessään ja kokiessaan ei koko elokuvan katsominen ole ollut ihan turha.
Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni.


Auf wiedersehen, until next time i have something to say ♥

No comments :

Post a Comment