October 5, 2010

kaikki ihan camelina!

Keltään ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, että tämän syksyn "muotiväri" on kameli. Toisin sanoen vaaleanruskea, tumma beige tai hiekka, kuvailevia sanoja on monia mutta yleisin nimitys muotimaailmassa tänä vuonna on tuo kyttyräeläin.

Mangon uutuusvalikoimista löytyi kiva turtleneck-paita, ja vaikken ole niistä ihan älyttömän innostunut (tämän oston jälkeen kuitenkin hiukan enemmän) näyttää se tosi ihanalta.. Väri btw on chocolate, tässä kuvassa se näyttää vaaleammalta..


shop tästä! löytyy 3 värissä

(Anteeksi, harmi kun nuo farkut osuvat juuri tuohon päälle eikä niitä saanut nätisti leikattua pois, voi kökkö. Paidasta saa kuitenkin tälläkin tavalla hyvän käsityksen, eikö.)

Mutta niin pointti oli se että HEI onneksi kukaan ei ostanut H&M:n KAMELINväristä, muuten samanlaista mutta rusetitonta pooloani, joten ehkä jostain löytyisi kaistale trikoota tai silkkihuivi joka kiinnittää siihen ! D.I.Y is ok.

Niin, onhan se kuitenkin tuo rusetti joka minuun vetoaa. Kuten tässä takissakin:


Ted Baker

Must buy - yhdistä kameliin - listalta voisi löytyä jotain näistä .. !
~¨ Yhtä leopardilaukkua olisi vielä saatavilla Gina Tricotista, ainakin verkkokaupan puolelta. En ole kuitenkaan ihan varma onko se "muovinen" yhtä hyvä kuin jokin "karvapintainen" tai vaikkapa kankainen..
~¨ Käsikoruja minulla on riittävästi, mutta isoja rajuja kaulakoruja nolla. Suurin osa on pitkiä riipuksia tai siroja pieniä ketjuja.
~¨ Turkisliivi minulla jo on, mutta se on luonnonvaalea ja ei sitä ihan kaiken kanssa osaa yhdistää. Tällainen tumma mahdollisesti olisi vielä mielessä.. Täytyy pohtia, tarvitsenko sen vai haluanko vain, kun se on nyt toistamiseen (peräjälkeen kahtena vuotena) muodissa! :D
~¨ Noin korkeat korot olisivat todella epäkäytännölliset Suomessa! Ensinnäkään en välttyisi nilkkavammoilta ja pepulleni pyllähtämisiltä, toisekseen kannat olisivat melko nopeasti rikki. Viimeistään siinä vaiheessa kun on ensimmäiset liukkaat kelit -- > kivet ilmestyvät.


Asoksen uutuuksista löytyi aika jännä vilttimäinen,kaapumainen villatakki. Kuviot ovat ehkä hiukan villit mutta malliltaan se olisi aika hyvä haluamani ponchon vaihtoehdoksi..vaai musta-khaki?

 näihin kuviin ja lämpimiin tunnelmiin,
 heippa kamelikaverit! ♥

No comments :

Post a Comment