October 25, 2010

leopardi pantteri gepardi leophard panther cheetah !?

Mitä nimeä tahansa haluaa käyttää, S E  O N  K A I K K I A L L A ! !

On tullut mainittua itsekin kaikenmoisista leopardikuvioisista unelmista ja hankinnoistakin, kuten Berliinistä löytämäni laukku ja Gina Tricotin paita.

Vanhoja newslettereitä sähköpostista poistellessa  ja Raren & Asoksen vanhoja ihanuuksia esitellessä (kuten mainitsin täällä) monta säästämääni kuvaa jäi julkaisematta, etenkin Nellyn kirjeistä. Nyt kuitenkin huomasin erään mekon Nellyn suljetussa alessa, ja aloin tarkemmin pohtimaan sitä ensi kesäksi.. Ihan hölömö nainen, ei ole vielä kunnon talvikaan tullut ja jo kesävaatetusta mietin!

Tarkoitan allaolevan kuvan keskimmäistä, jonka normaalihinta 39.90
Nyt sen saisi 8.50 eurolla ja houkutus on suurensuuri..

leo-mekko nellyn sivuilla
Damn - ehkä on helpotus että mekko loppui varastosta tämän tekstin kirjoittamisen aikana ! Kohtalo, mekko olisi ollut minulle 160 senttiselle liian pitkä ?Toinen tarjouksesta löytynyt mekko olisi tämä vasemmanpuoleinen Rare Fashionin söpöys ! Kerman värisen noista kahdesta valitsisin, normaalihinta 38.90 ja nyt kaksikymppiä halvemmalla ja S E  O N  S U L O.. ^^

HEY YA, viereinen sifonkimekko minulla jo onkin, ison alennuksen saattelemana - katsoppas tätä ♥ Tällä hetkelläkin se on alennettu 16 euroon ja sitä saa tämän värin lisäksi myös kahdessa puuterisävyssä (kerma ja roosa).


! !
NELLYN SALAISEN ALEN KOODI
FALLSALE
! !

1 comment :