October 9, 2010

mitäs me Ellit, palkintojen perässä

Kun nyt viimeaikoina on tullut kerrottua jos jonkinmoisesta uutiskirjeestä, jota sähköpostiini tilaan, niin mainitsenpa nyt myös Ellit ! Kuukausittain saan kivoja kilpailuja, tietoa uutuuksista, mahdollisuuksia osallistua tuotetestaukseen ja erilaisia kiinnostavia vinkkejä kauneudenhoidosta,sisustuksesta,muodista jne. suoraan sähköpostiin. Voitin TÄLLAISEN paketin aiemmin tänä vuonna. ja osallistun kilpailuihin & haen tuotetestaajaksi aina kun jokin kiinnostaa. Osallistuinkin tällä kertaa muunmuassa Fruugo -nettikaupan kisaan Ellit- sivujen kautta. Kaikki voivat toki osallistua, ei tarvitse olla uutiskirjeen tilaaja.

Homman nimi on siis se, että valitset kaupan sivuilta minkä tahansa hajuveden, jota himoitset ja liität sen verkko-osoitteen vastauskenttään, ja kerrot mielipiteesi Fruugosta.
+ nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Helppo homma, nyt kun vielä tärppäis ja saisin Valentinon Rock'n'Rosen minkä hankinta on edelleen haaveilun tasolla .. vaikka tuoksu on ainakin puolitoista vuotta ollut markkinoilla .. noh melkein 60 ,- kun on aika hinnakas :<
Tästä linkistä painamalla pääset suoraan Ellien sivuille osallistumaan kisaan.

Samalla painoin mieleeni todella hauskat vinkit sateenvarjon tuunaukseen!  Rusettihirmu tahtoo tuon ekan ^^ hi. Viime syksyn tuunausvinkit olivat ihan yhtä hauskoja, ne löytyvät täältä, ja saman käsittelyn voisi tehdä myös kumisaappaille. Omista sinisistä kumppareistani tykkään jo sinälläänkin, mutta miksei joskus tylsänä syyspäivänä piristäisi niitä ja omaa mieltäni, sekä samalla kanssaihmisten mieliä jollain hauskalla tuunauksella!
Sateita odotellessa, auringosta haaveillessa. Tänään oli harmaa päivä. Ei yhtään kaunis syyspäivä, jollaisia tiedän olevan olemassa.

Voisi pukeutua kuin hän, paitsi pikkusen lämpimämpää vielä päälle esim. kaulaliinaa ja hansikkaat.

Strawberry Koi / 1.9.2010

Osallistuimme tänään luokkakavereiden kanssa kirjallisuusseminaariin, josta ei sen enempää kuin että eräs puhujista oli niin kaunissanainen kuvaillessaan runojen kirjoitusta: mistä se hänen omalla kohdallaan lähtee ja mitä hän pyrkii luomaan. Koitin harrastella omaksi huviksi runojen kirjoitusta hieman nuorempana, kirjoitellen luovaa ajatuksen virtaa paperille, mutta ajatukset jäivät pitkäksi aikaa päähän kun en enää kokenut sitä omaksi luomisen kanavaksi. Niissä ei ollut ehkä niin paljon tulkinnan varaista asiaa, kun nykyajan runoista "pitäisi" löytyä. Tämänpäiväinen runoilija oli ihanan eri mieltä tästä käsityksestä: kaiken ei tarvitse löytyä rivien välistä, vaan runo voi suoraankin näyttää mistä on kyse.
Löysin onneksi maaliskuussa tämän toisen kanavan, jolla kertoa piskuisia hajatelmiani ja pääasiassa juttuja vaatekaappini & muun kodin täydennykseen liittyen. Hope u like it, ja ehdotuksia mistä tältä sivulta haluaisi lukea/nähdä kuvia enemmänkin, otetaan vastaan ilolla! ^^


ps. BERLIN, 4 days to go!

No comments :

Post a Comment