October 1, 2010

päivän parhaat osa 1. kosmetiikka

"Päivän parhaat 1. osa" sisältää tietenkin nimensä mukaisesti kosmetiikkatuotteita. Tiedossa on jatko-osia, nimittäin nyt on kertynyt mieleen ja tietokoneen kovalevylle ihan liian paljon asiaa ja kuvia jaettavaksi: tarjouksia, viime päivien edullisia kirpputorilöytöjä ja hieman syvemmänkin ajattelemisen aihetta.

Selailin tänään läpi ison kasan postia, pääasiassa mainoksia mutta myös Kicksin kanta-asiakaslehden ja Cosmopolitanin. Tein yllättävän monta löytöä sekä tarjous- että uutuustuotteista, jotka voisin harkita hankkivani.
~¨~

Escada - Absolutely me

 

Näin tämän tuoksun kirpparilla vitriinissä myynnissä 30 eurolla. Jos joku haluaa omakseen, nopeat syövät hitaat ;)

Kannattaa myös osallistua Cosmon kisaan, josta tämän hajuveden voi voittaa omakseen!
Tässä suora linkki äänestykseen - minä äänestin jo asua, joka ei ollut omistajansa päällä vaan aseteltu lattialle tms. Kertokaa toki oma äänenne, jos haluatte jakaa sen! ^^
Ei, huulirasvoja voi olla liikaa. Itse huumaannun erikoisista, näteistä purkeista (esim. Asokselta viime vuonna tilaamani herkulliselle tuoksuvat mini-kuppikakut sekä jäätelöpurkit eli huulirasvat/kiillot, tai KappAhlin mansikkatorttu-huulikiilto..) Silti oli pakko julkaista tämä seuraava kuva, haavelistalle kuuluvana.

mmm !

Lisää kiinnostavia uutuustuoksuja:Väriä syksyyn


Sinistä lakkaa mulla ei vielä olekaan, hmmm .. 
Kuten jo aiemmin mainitsin (coco avant brunetism), löysin kirpparilta 4 kynsilakkaa à 50 snt ! Ja ihan uusia, tai ehkä vähän käytettyjä ja ei todellakaan mitään kovettuneita tai klimppisiä. Kaikki kuivuivat nopeasti, tämän kuvan otettuani pystyin heti jatkamaan muita hommia ja yksikään väri ei mennyt ruttuun. 
Lisäksi, luulen säästäneeni ainakin pari kymppiä! ^^
Vasemmanpuoleinen No7 - lakka näyttää pohjalta oranssilta, ja hurjasta sekoittelusta huolimatta se ei lähtenyt. Sitä väriä ei tosin kynsiin tullut, väri on rusehtavan+harmahtavan metallinen. Keskimmäisissä GOSHin ja Maybellinen lakoissa ei ole kovinkaan paljon sävyeroa, varsinkaan jos Maybellinea laittaisi useamman kerroksen. Oikeanpuoleinen on itselleni yllättävin valinta, mutta herkullisen tummanpunainen! Ehkä opin käyttämään tätä jonkin hillityn asun kanssa. Luumun ja herukan sävyt ovat nyt suurta huutoa, syksyn tullen pastellit alkavat luonnollisesti väistyä (ja H&M:ltä ostamani ensimmäinen nude-lakkapurkki vedellä viimeisiään)

H&M:n nettikaupan meikkiosastolta hankin keväällä pienen luomiväripaletin, josta olen käyttänyt helmiäisvaaleata sävyä kaikkein eniten. Kohta saatan joutua ostamaan uuden ja allaoleva ei olisi (ainakaan nyt) liian kallis vaihtoehto. Varsinkin kun tuossa vasemmanpuoleinen olisi pelkästään vaaleita puuterisävyjä !Edellisen tarjouksen tavoin Anttilasta saisi nyt hieman halvemmalla käyttämääni meikkivoidetta (joka Kicksissä n.15,-), harmi vain ettei se ole nyt lopussa (enkä kehtaa ostaa etukäteen, jos haluankin taas tapani mukaan vaihtelua naaman pakkelointiin). Mutta suosittelen kyllä tätä - Maybellinen Pure Liquid Mineral- koska se peittää hyvin, ei näytä kiiltävältä eikä myöskään luonnottomalta maskilta. Erityinen plussa tulee tuosta mineraali-ominaisuudesta, ja tämä on erittäin varteenotettava vaihtoehto jos mineraalipuuterimeikki ei riitä (ihon epäpuhtaudet yms.)


Anttilan tarjoukset ovat voimassa 29.9. - 12.10

Epäpuhtauksista puheenollen, tilasin Vichyn sivuilta 7 päivän kokeilupaketin Normaderm-voiteesta. Toivon sen tepsivän toiseen poskeeni ilmestyneisiin pieniin näppylöihin (jotka tietenkin häiritsevät vain minua). Pakkauksia riittää 3 000 nopeimmalle. (sis. näytepakkauksia x7 joista riittää kahteen levityskertaan esim. loogisesti aamu ja ilta)
Viime kuukausina on mainostettu todella paljon kampaamolaatuisia, markettihintaisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Seuraavaksi kun shampoo loppuu, voisi olla paikallaan esim. TreSemmén tai Franck Provost - tuotteiden hankinta. Tarvitsen värin kestoa pidentävän, latvoja suojaavan aineen ja miksei ostaisi taatusti hyvälaatuista vain hiukan "tavallista" merkkiä kalliimmalla. Itseasiassa hiuslakka suhisee viimeisiä suihkauksiaan, olisikohan kellään mielessä hyvää tarjousta ?

Citymarketin mammuttimarkkinoiden tarjous 3.10 astiTämä purkki oli vain niiin kaunis. Melko hintava mutta .. Ei varmaan tarvitse mainita lintu-maniaani. Ja tässä on vielä mansikoitakin.. ja hempeä piirros tytöstä.. ja TIKRU!

Todella edullinen luomutuote! Täytyy pistää vakavaan harkintaan tämä puteli. 
Vadelman ja melonin tuoksu houkuttaa...

Vielä yksi kirpparilöytö, eli ihan uusi Oriflamen suklaa-tuoksu, Chic Choc ! ^^ namskis. Ja vain 50 snt. Aiemmin kesällähän olin löytänyt edullisesti lähes käyttämättömän vanilja-tuoksun 
 kirpparilta, just how lucky am I.Until next time..

kuvat Cosmopolitan, Kicks, Citymarket, Anttila
& satu.

~¨~

No comments :

Post a Comment