October 1, 2010

päivän parhaat osa 2. vaatetus

Päivän parhaiden 2. osassa esittelen muunmuassa tämän viikon aikana 3 päivänä tekemiäni kirpputoriostoja Wilma&Wihtorista.

~¨~
Hyvin kulutettu päivä nro 1

Paitoja ei voi vaan mitenkään olla liikaa, ja kun nämä seuraavat olivat niin halpoja ja todella hyväkuntoisia (oikeiden kirpparivaatteiden tapaan tottakai, rikkonaiset kuuluvat pölyjen pyyhkimiseen ja kalliit jonnekin muualle) ja ihan uuden näköisiä, en pystynyt jättämään yhtäkään rekkiin!


Vero Modan satiininen paitaBlondina minulle ei käynyt sininen väri ollenkaan, tuli ihan "jag heter Inga, jag är från sweden" - olo ! (muistaako joku sen ärsyttävän blondin renkutuksen?!)
Tässä poolopaidassa on kivan väljät lyhyet hihat ja löysä kaulus, sopii kivasti neuleen alle ja suojaa kaulaa. Olen tosi huono käyttämään pooloja, ja 4 sellaista myinkin kirpparilla pilkkahintaan! :DYlläolevan kuvan valko-siniraidallinen paita on normaalia isokokoisempi bolero, ei siis pieni juuri olkapäästä toiseen ylettävä, vaan väljä millä riittää pituuttakin puoleen selkään asti. Materiaali on tosi kivan tuntuista, pehmoista trikoota. by H&M
Minulla on ennestään tämä melko uusi Gina Tricotin turkoosi (näyttää vaal.siniseltä kuvissa) t-paita, mutta pienempänä eli s-kokoisena. Jos se kutistuu, en voi enää käyttää sitä mutta voin myydä tai antaa pienemmälle kaverille ja sitten on itselleni vielä valmiina tämä 50 snt maksanut, kätevää!


 Kahdet korvakorut yht. 20 snt ^^

Lisäksi neljä kynsilakkaa, jotka jo aiemmassa postauksessa esittelinkin! 
eli neljä lakkaa, 50 snt kappale.Kaikki nämä edellämainitut yhteensä vain 3.90 ,- 
~¨ i ♥ cheap ¨~


Hyvin kulutettu päivä nro 2
 3,-
Muutamia päiviä sitten postasin asun eräältä aurinkoiselta päivältä, kun vielä olin vaaleatukkainen. Päälläni olleen CoCoa - paidan lisäksi omistan nyt myös toisen Gina Tricotin t-paidan, jonka kuva viittaa hieman Chaneliin! :>Olisinkohan maksanut 1 - 1.50 euroa tästä vajaamittaisesta college-paidasta.. Se käy tosi hyvin vaikkapa kukkamekon päälle, kuten säästämässäni kuvassa Rare Fashionin newsletteristä (kevät09)
Jaan teille pienen tarjouksen, joka tipahti sähköpostiluukkuuni tänään! Jos olet minun tapaani joskus ihastellut Raren mekkoja tai kuolannut kenkien perään * saa sunnuntaihin asti 10% alennuksen kaikista tuotteista.

* löytyy myös Nelly.comista
Hyvin kulutettu päivä nro 3

Valkoinen jätti neulehuivi/pashmina
valko-beigekuvioinen iso clutch-laukku (mukana hihna)
50 snt kpl ♥


 iso mummohame -> mekoksi!
2,-

villapaita (ei kutittavaa lankaa,jee)
väri camel
50 snt
 
~¨~

Mammuttimarkkinoilta Citymarketista saisin etsimäni nahkahansikkaat todella edullisesti. Muotiliikkeissä näitä katsellessani on jokainen pari ollut järjestään kahden kympin luokkaa, hmmph.. Nuo vasemmanpuoleiset eli naisten hanskat näyttävät ihan samalta kuin kalliimmatkin, ja ovat ainakin aitoa nahkaa! ;)Jos jollain on samanlainen ruutu- ja flanellipaita-mania päällä kuin minulla, nyt kannattaa suunnata Hong Kongin liikkeeseen ! :D


Jotain pientä miehellekin ... ;)

EI KUN minulle!
 ~¨~
Muistatteko tekoturkisliivin, jonka ostin Ellokselta -50% alennuskoodilla? Cosmopolitanin muotikuvissa oli tämä mukana, yhdistettynä puuvillatunikaan (Selected Femme 39.95), isoon peura-sormukseen (H&M 6.95) ja tummaan huulimeikkiin&kynsiin.

No comments :

Post a Comment