October 27, 2010

today your love, tomorrow the world

~¨ Kävin yksi päivä siistimässä ystävän kirpparipöytää ja olisin palkkioksi saanut ottaa sieltä erään kauniin juhlalaukun. En tajunnut asiaa kuin vasta kotona, sillä "musta pikkulaukku, vanhanaikaisen näköinen" piirtyi mielikuvaksi vanhasta laukusta, ja enhän minä huomannut sellaista missään :D Otinkin sen sijaan Ramonesin levyn.
(Tulipa muutes käytyä Ramones -museossa/näyttelyssä Berliinissä ja napattua useampi kymmen jos ei sata kuvaa!)~¨ Anttilassa oli todella hyviä tarjouksia ! Lähdin ostamaan meikkivoidetta, päädyin testaamaan Max Factorin Pan Stickiä jonka sai nyt 7 eurolla.  


Pretty.fi -sivuston kuvailuun yhdyn, tosin en ole tottunut tällaiseen voidemaiseen meikkivoiteeseen joten levittämisessä on vielä opeteltava parhaat niksit. (Käytän normaalisti nestemäistä voidetta ja sientä.. huono sinänsä että olen siihen itseni opettanut, kun sieni imee vähintään puolet tavarasta sisäänsä :D)
Puikon tuoteselostus:
Normal/dry skin. Rich creamy foundation. Hides imperfections. ja sama ranskaksi italiaksi espanjaksi. 9 g. Brittiläistä kamaa.

Huomasin Ellit.fi -sivuston artikkelin kommenteissa kuitenkin seuraavanlaisen:
Max Factorin pan stick on järkyttävä tuote. Käyttäisin 70-luvun meikin tekoon. ; )
Nuorelle iholle aivan tappo tuote.

Tarkoittaakohan ihohuokosten tukkimista tai ihon rasvoittamista? Levitettäessä tämä tosiaan tuntuu nestemäistä meikkiä paksummalta, mutta ihanan pehmoiselta! Tämä sulautuu ihoon mielestäni jopa paremmin kuin monet kymmenen vuoden aikana kokeilemani tuotteet, ja niitä on lukuisia. Illalla, kun on ollut koko päivän sama meikki naamalla, tuntuu olo aina hieman raskaalta ja kasvot rasvaisilta. Mutta tämän meikin kanssa, sanoisinko ettei minulla ole juuri nyt ihan yhtä tukkoinen olo? Tällä kokemuksella, ilman että osaan tuotetta täydellisesti levittää, antaisin jo aika suuren arvosanan.


lähde: amazing adornments.com

~¨ MUUMIPURKKEJA! Mymmeli- ja Poliisimestari olivat vaihtoehtoina tarjouspöydän kahvi- ja teepurkeille, alustoille ja muoviastioille. Mymmeli pääsi kotiin (3 euroa), ja söi aika monta rannekorua ja isoa sormusta.
Tosin, tämähän on todellisuudessa (tai siis kirjan fiktiomaailmassa) Mymmelin tytär (Mymmeli on Myyn ja "Mymmelin" äiti!) jota sarjassa kutsutaan yksinkertaisesti Mymmeliksi. Ja tämän nuoremman Mymmelin kanssa Poliisilla on sutinaa ♥
"Mymmelin tyttären sisaruksista nimeltä mainitaan vain Pikku-Myy ja Nuuskamuikkunen." Siiis MITÄ, minä kun olen aina luullut että Myyllä ja Muikkusella voisi olla jotain söpöilyä niin kuin Muumipeikolla&Niiskuneidillä.. Ksih :,D

Muumien sukututkimusta!


+ Ostin samalla reissulla aiemmin mainitsemani kaksi leffaa ja cd:tä! :) check here (:


** 
On syyslomaviikko puolessa välissä, loppu täynnä koulutehtäviä en tykkää!
Tänään oli työpäivä, jeej tykkään ♥

Nyt pistän Riitan Herkku-metripizzan uuniin (Citymarketista 2.99!!) on kinkkua ananasta meetvurstia.
Herkuttelen hieman, ja jospa suuntaisin tänäänkin illalla salille, kun siellä jopa pääsee laitteisiin :>
Musmus! 
**

3 comments :

  1. Oon käyttäny tuota Max Factorin Pan Stickiä jo monta vuotta ja se on ihan luottotuote :) Emmä oo mitään tukkosuutta huomannu, tosin en ookaan mikään asiantuntija. But I like! Ja toi kestää ihan järkkypitkään!

    ReplyDelete
  2. :) taisinkin huomata sen meikkipussukassasi reissullamme, tai joskus teillä !
    muistan tuon lapsuudesta, äitillä oli joskus tämä ja ei hällä ollut mitään ihoongelmia - tosin oli jo kolmikymppinen ^^
    nyt oli hyvä hetki kokeilla kun anttilan norm.hintaan verrattuna kolme eurova alea :>

    ReplyDelete