November 9, 2010

1 2 3 - party

Viikonloppuna oli ystäväni tupaantuliaiset,
lahjaksi löysin kaksi isoa lasista tarjoilulautasta + Marimekon servietit + teesihti-pallon + irtoteetä.

Paketista ei tullut otettua kuvaa, mutta olin siitä kuitenkin suht ylpeä kun viimeksi olen paketoinut lahjatavaraa sellofaaniin (työkseni) 4 vuotta sitten !
vinkki: käärin sellofaanin lautasten toiselle sivulle, en päälle -- > kiinni pätkällä vaaleanvihreää lahjanarua. Lisäsin hopeista helminauhaa, kieputtelin vihreää narua sieltä täältä sen ympärille. voilà ! ^^

Illan asuvaihtoehdot muuttuivat ainakin kymmenen kertaa, lopulta vaiheilin kolmen kanssa:


1. mekko Berliinistä / New Yorker 2. Possupinkki sifonkinen röyhelötoppi ja musta hame / Gina Tricot3. Persikka trikoinen röyhelötoppi ja musta hame / Gina Tricot
paljettibolero / ONLY


Valitsin vaihtoehdon 3. Se oli itseasiassa vaihtoehto, joka tuntui hyvältä koko ajan ja jonka olin ottanut kaapista ensimmäisenä. Monesti käykin niin että sängyllä on kasa vaihtoehtoja ja niistä lopulta laittaa sen mitä kokeillut ensimmäisenä ! :D Onneksi ei ollut kiire minnekään, laitoin kiharat paremmin kuin minisuoristusraudallani ikinä ja kokeilin rajata silmät uudella tavalla.

Kuvan löysin perinteisellä google-kuvahaulla. (Kuva Nelliinan blogissa, mutta tätä rajausohjetta lukuunottamatta tein meikin ihan omasta päästä:)

& hauskaa oli ! ^^

2 comments :

  1. I love your outfits! And your blog is amazing! xoxoxoxoo

    ReplyDelete
  2. thanks so much! ^^
    those are my 3 options for a party outfit and i chose 3rd one. :)

    ReplyDelete