November 4, 2010

are u competetive? such a hard word.

Mikä olisikaan parempaa kuin ILMAINEN IHANUUS! Ellit.fi-sivustolla on taas uusia mahtavia kilpailuja, joista jokaiseen ainakin itse osallistuin. Kerranhan olen voittanut sitä kautta jotain, käykääpä kurkkaamassa tämä postaus!

1. Kuka ei haluaisi aamuihin ja iltapäivän kahvihetkiinsä hieman luxusta?
Tee kahvihetkestäsi täydellinen ja osallistu kilpailuun TÄÄLLÄ!
Kerro meille, millainen on sinun täydellinen kahvihetkesi? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi palkinto, joka sisältää seuraavat tuotteet:
  • Moka Express -espressokeitin
  • Mukka Express -cappuccinokeitin
  • Moka Color -espressokeitin
  • Creamer-maidonvaahdotin
  • kaksi espressokuppiparia
Palkinnon arvo on noin 300 €. Kilpailu päättyy 14.11.2010. 


2. Voita täydellinen pakosuunnitelma arjesta!
Valitset vain lempidekkarisi ja osallistut arvontaan TÄÄLLÄ!Tämä oli minun valintani. Dekkarien joukossa oli montakin kiinnostavaa, mutta tässä oli ehdottomasti paras&kaunein kansikuva, ja se lisäsi tietenkin pisteitä !3. Voita REN - Skincare ihonhoitotuotteita TÄÄLLÄ!

Minä valitsin pakkauksen herkälle iholle, koska se ei ole ainakaan normaali (löytyy nuoren ihon epäpuhtauksia) eikä myöskään kuiva. Olen herkkis ! ^^ ♥4. Juhlakausi on parhaillaan käynnissä! Kalenterit täyttyvät pikkujouluista ja kauden kruunaavat joulu ja uusivuosi. Juhliin on ihana valmistautua huolella ja ajan kanssa. Miten sinä valmistaudut juhliin? Kuuluuko rutiineihisi esimerkiksi aina tietty kasvojen kuorinta tai kenties hyvät yöunet? Vai luoko uusi mekko juhlatunnelman? Kerro omat vinkkisi ja voit voittaa L’Oréal Parisin Kanssasi juhlaan –tuotepaketin! Paketti sisältää L’Oréal Paris -ihonhoitotuotteita sekä hiusten muotoilutuotteita. Palkinnon arvo on 150 €.Voit halutessasi liittää vinkkiisi mukaan myös kuvan!
Osallistu kilpailuun TÄÄLLÄ! Vastausaika päättyy 21.11.


Hihi, toisaalta toivon ettei kukaan osallistuisi näihin kilpailuihin niin minullahan olisi pikkusen suurempi todennäköisyys voittaa, kjeh kjeh ;) Mutta haluan jakaa tätä ilmaisen ihanuuden ilosanomaa :D

No comments :

Post a Comment