November 1, 2010

the best kind of shopping

.. on tietenkin edullinen shoppailu. Mikä olisikaan parempaa, kuin saada tarvitsemansa (lue: himoitsevansa) maksamalla vain murto-osan uuden hinnasta, tai täysin vastaavasta mainostetun merkin tuotteesta.
Onnea me, kun kirpputoritoiminta on laillista bisnestä yksityishenkilöille!

Halusin käydä tänään kotimatkalla kiertämässä Wilma & Wihtori -kirppiksen pikaisesti läpi, eikä mielessäni tapani mukaan ollut mitään tiettyä tarvetta tai mitään, mitä erityisesti etsisin sieltä. Hetken päästä törmäsin kuitenkin tähän ponchoon:


Monella oli myynnissä mitä erilaisempia ja erivärisiä sekä oudosti neulottuja ponchoja, mutta tämä oli niistä kaikista peittävin - ja edullisin! Verotti lompakkoa vain yhden euron verran, kun paljon rumemmissa ja hädin tuskin mitään peittävissä härpäkkeissä oli hintaa 8 euroon asti. Berliinistähän löysin tämän harmaan ponchon, joka on turkisliivin ohella ollut kovassa käytössä. Täysin maksamalleni rahalle (19.90,- kpl) vastinetta siis!

Yhtäkkiä huomasin Gina Tricotin mekon, jonka normaalihinnan tiesin melko korkeaksi (30,-). Yllätyin, kun joku myi sen 2.50 eurolla - kunnes huomasin helmassa repeämiä saumojen kohdilla. Sifonki on sen verran herkkä kangas, että lähtee melko helposti purkautumaan/repeytymään saumojen kohdilta, jos liikaa venyttää.. En kyllä ihan ymmärrä miten joku on voinut saada helman sen näköiseksi, ideoita? Istunut päälle ja kurkottanut jotain.. ? Hmm.

Halusin sen silti, vein kotiin ja korjasin suit sait ja nyt se on kuin uusi ! :> Ei muuta kuin pikapesu, ja odottamaan sopivaa juhlatilaisuutta.

 

Minulla on eteisen komerossa muunmuassa irrallisia käyttöön tulemista odottavia saippuoita (kuten nämä herkut Tallinnasta) ja muuta sekalaista kosmetiikkaa. Tämä toalettilaukku imaisee ainakin jotain, ja hyllyt ovat heti siistimmän näköiset. Plus tykkään kirsikoista ♥


 0.50 ,-

Eikä pidä unohtaa sitä seikkaan, että löysin eurolla tämän kolmen eri asetuksen suihkupään! Täytyy testata  pian, rentoutuuko suihkussa entistä enemmän. Jos tämä on Lidlistä, on sen alkuperäinen hinta ollut 5-10 ,- joten ihan ok säästö tästäkin.happy bath times ! ~¨

No comments :

Post a Comment