November 26, 2010

fifty cinquante viisikymmentä

Maaginen viidenkymmenen euron / tässä tapauksessa punnan budjetti alittuu näissä vaatekappaleissa, laukuissa ja juhlakengissä, joita poimin pitkin poikin nettikauppoja. Osasta ilmoitin vain kaupan, joistain saattaa lukea merkki, koska tuotetta saa monesta paikasta. Etenen kuvissa loogisesti päästä varpaisiin.

Looking Fabulicious from Head to Toe
Onko kukaan tilannut TopShopista tai NewLookista ikinä mitään..?  Kuten monenmonen muunkin nettikaupan kanssa, ostosten teko on vielä ajattelun asteella. Onneksi on pari "luotto-kauppaa" eli joista tulee tilailtua useimmiten: Gina Tricot, H&M, Asos, Nelly ja Rare Fashion.

Just dreaming 'til time flies by... ^^

8 comments :

 1. Topshopista oon tilannut. Toimi oikein hyvin. Kalliit hinnat + postarit mutta it was worth it <3

  ReplyDelete
 2. :) kiitos vinkistä, olen siellä vieraillut sillon tällön ja varmaan juuri noi postikulut tökkäsi! ehkä joskus kun oon varoissani :p

  ReplyDelete
 3. Oon ihaillu tuota Miss Selfridgen mekkoa jo jonkin aikaa... upea.

  t. emäntä

  ReplyDelete
 4. I love that Topshop and Oasis dress!! Perfet for Christmas

  - the runaway

  ReplyDelete
 5. I just love the fur coat so much!
  Thanks so much for stopping by my blog, Bisou! Your comments mean a lot to me!

  Bisous,
  Cristal
  http://www.bisouonline.com

  ReplyDelete
 6. the runaway romantique: i think so too, there's something different and special in both of them! :>

  Cristal: you're very much welcome,
  i'm always happy to find bloggers around the world - especially such good blogs as yours ! :>

  ReplyDelete
 7. Vautsivau mitä löytöjä! Itse kelpuuttaisin koko kollaasin tuotteet kotiin ilomielin ;) Itse tilailen suhteellisen paljon juuri Englannista vaatteita ja kenkiä. Kaikki on täysin moitteettomasti sujunut:) mitä nyt tässä joulun aikaan on ollut hieman pidempiä postitusaikoja... Ne on tosin selitettävissä huonoilla sääoloilla, joista Royal Mail meni täysin sekaisin ja postitukset varsinkin ulkomaille viipyivät.

  ReplyDelete
 8. Desiree: Oi joo ne on kaikki niin upeita! Pitääkin ehkä alkaa bongailemaan uudelleen, olisiko jo alennuksessa :) Nyt kun tosiaan voisi tuo toimitus sujua jo vähän paremmin.. Ja jätinkin suosiolla esim. Asosin sivujen selailun väliin ennen joulua, kun ei kuitenkaan olisi saanut lahjoja tms. ajoissa :,) Viime vuonna maksoin kaksinkertaisen postikulun niin tuli muistaakseen 14.12, muuten olisi mennyt tammikuulle poikakaverin lahjan saaminen :/

  ReplyDelete