November 6, 2010

german kind of fashion

Eei, nyt ei ole kyseessä kukaan mieshenkilö vaan nettikauppa OTTO! Minulle on tullut pariin otteeseen heidän kuvastonsa, mutta useimmiten tuotteet ovat tuntuneet melko kalliilta. Tai oikeastaan tuotteissa tai niiden hinnoissa ei ole ollut mitään vikaa, ne ovat samaa luokkaa kuin vaikkapa Vero Modan tai Vilan vaatteet. Ehkä minusta on vain aina tuntunut juuri siltä että paikallisistakin liikkeistä voisi löytyä samanlaisia ja melko samaan hintaan, jopa edullisemminkin (Gina Tricot, H&M..)

Tämän sivuston kanssa on hiukan sama juttu kuin vaikkapa Halensin; "mammavaatteiden" seasta täytyy huomata ne omantyyliset vaatteet! Jotkut toki on tarkoitettu aivan erilaisille/ikäisille? ihmisille kuin minä, mutta en olekaan 60. (Tosin, tiedän todella monta erittäin kadehdittavan tyylikästä eläkeläisrouvaa ♥ puhun nyt todella kliseisestä mielikuvasta "mammatyylistä") Nyt sivuilta saa espanjalaista Venco - merkkiä, joka on hintatasoltaan lähempänä kriittistä rajaani ja lopulta löysin todella monta itseäni miellyttävää asua koko sivustolta.

En voinutkaan sitten muuta kuin koota kollaasin parhaimmista paloista - ja tarkoituksella jätin liian kalliit yksilöt muiden tiirailtavaksi. Anteeksi ihan muutamasta hinnakkaammasta vaatteesta, ne vain olivat niin nättejä!

Kerätkää toki omat lempparit sivun muistilistalle, ne ovat käteviä jos ei ihan heti halua tilata mitään.

Hieman inspiraatiota illan juhliin..
´´Silver, black & grey,,

/vero moda!
& some colour..

No comments :

Post a Comment