December 30, 2010

Design Challenge

Huomasin Seppälän ikkunoissa mainoksia "Ole oman elämäsi huippusuunnittelija" ja kiinnostuin etsimään lisätietoa. Kyseessä on kilpailu, jonka voittona on oma printtimallisto ja matka Barcelonaan! Heh, etenkin tuo matka houkuttaisi joten pistinpä oman kilpailutyöni sitten muiden jatkoksi. Ensimmäinen viikkotehtävä on kuvakollaasin luominen Seppälän tuotteista ja muista valmiista kuvista. Sivusto takkuili joten en pystynyt muokkaamaan kaikkia kuvia lisäämisen jälkeen, mutta ihan ok siitä lopulta syntyi. Kollaasini on nimeltään SingForTheMoment.
Galleriassa on useampiakin Satu H. nimellä, mutta minä olen tehnyt vain tämän yhden :) Käykää tekemässä omanne ja voitte ilmoitella siitä täällä - olisi kivä nähdä muidenkin "moodboardeja" ja käydä äänestämässä niitä! ♥


TRANSLATION:

Finnish clothing store has a competition, with a prize to get your own print line sold at the shop & a trip to Barcelona. If you want to go check it out & vote for me, here's link to my moodboard called SingForTheMoment. I put it together from the site's own pictures.
No comments :

Post a Comment