December 8, 2010

mouse with a touch of pink

= what I wore the other day

Bag / Asos -- Jacket / ONLY -- Leggings & tunic / Gina Tricot -- Boots / Duffy favourites !
ehdottomat talven lempparit K-Kengästä 20 ,-
EDIT: ne on ihan parhaat ja pehmoiset kävellä vaikkei aitoa nahkaa olekaan, ja kanta kai kumia eli ei kopise eikä kovetu pakkasella liukkaaksi.


i just don't know how to stand still.

crop college shirt / second hand

heart + bird + camée necklace / Gina Tricot

7 comments :

 1. naaainennn! ihana nainen! mitkä kengät! kuolaaaan! ahm!

  ReplyDelete
 2. Ihanat bootsit:)! Oliko minkä hintaiset? nimimerkillä kipeesti kenkiä kaipaava :P

  ReplyDelete
 3. mulle tulee ikava kotiin ja toihin ku kattelen nait kuvii! :D - Jenni

  ReplyDelete
 4. mimi: kitoos, ♥ nainen. itte olet ihana pöö! :> ootko käyny sitä robottia kattoo Ginasta, joku viikko sitten niitä oli viel muutama esillä ja kuulemma ehkä varastossa.. ja mä meen tänää käymää ehkä muistan tutkailla:>

  Kengistä mimille & Sirpaleelle:
  voi kengät oli alennuspöydästä ja heti kun olin ostanut, ilmesty tilalle toinen pari ! eli ehkä niitä vielä löytyy :D oli tosiaan 20,- alennuksessa paikallisessa K-kengässä (norm. 59.90) mutta merkin Duffy perusteella voi löytyä muistakin kaupoista / huuto.netistä ?

  ne on ihan parhaat ja pehmoiset kävellä vaikkei aitoa nahkaa olekaan, ja kanta kai kumia eli ei kopise eikä kovetu pakkasella liukkaaksi!
  (haa nyt tuli niin paljon mainosta, että täytyy kopioida tämä teksti varmaan kuvienkin alle! :D )


  Jenni ihanainen, kyllähän siä pian jo sieltä takaisin tulet ! ^^ Nauti ♥ täällä kun on vain kylmää hämärää, arkea :>

  ReplyDelete
 5. Ihana toi asukokonaisuus :) Eli näitä tuotteita saa Life luontaistuotekaupoista. En tiiä missäpäin asut mut Helsingissä tietyissä Life kaupoissa (ainaki Arabiarannan kauppakeskuksessa) oli tarjouksessa etanavoide + ruusuvoid yhteishintaan 49€, semmone juhlapakkaus. mut tosiaan toi etanavoide on se joka auttaa hyvin arpiin ja tarjoushintaan se maksaa 44€ muuten taitaa olla vähän päälle 50€ Muistutan kumminki et tuote on sen verran riittoisa ku sitä käyttää yövoiteena nii mulla ja mun siskolla on molemmilla se kestäny 5-6 kuukautta :) Kiva ku tykkäsit mun blogista, mee ihmeessä osallistuun mun kilpailuun jos on aikaa :) Toivottavasti nää mun höpötykset autto jotenki :D

  ReplyDelete
 6. anna:
  Ok, täytyykin käydä kurkkaamassa paikallisesta Lifesta! :) Mahdollinen hankinta tosin siirtyy ensi vuoden puolelle, nyt pitää vähän säästää ..

  Kiitos paljon avusta ^^

  ReplyDelete