January 28, 2011

clip-on extensions & loads of love

Tilasin jonkun aikaa sitten klipsipidennykset Hairtrade-nettisivustolta. Väri on vaaleanruskea ja sulautuu aika hyvin nykyiseen tukan väriin. Näitä on kuitenkin mahdollista värjätä, sitä mukaa jos oman tukan väriä haluaa muuttaa.

Pakkauksessa on mukana seuraavanlaisia hiusosioita, isoja ja keskikokoisia 2 ja pieniä 6 + kaksi varakappaletta.Hämärässä ei saanut otettua kunnolla kuvia. Ja pakko oli koittaa saada peilin kautta jotain kuvamateriaalia :> Tässä oma tukka, ennen ensimmäistä klipsiä:


Ja seuraavassa kuvassa tulos parin ison klipsin jälkeen. Ainakin minusta jo nyt ero oli iso ! Klipsit eivät tuntuneet ollenkaan painavilta. Niiden olemassaoloa ei edes tajua, ellei satu vetelemään hiuksia.. TADAAA.
Taivutin vielä vähän otsatukkaa luonnolliselle laineelle.I LOVE 'EM.Khihii ja keskiviikkoiltana oli ruutupaitalook kaverin synttäreillä. Itse liityin seurueeseen vasta baariin mennessä, katsoin nimittäin Remember me - leffaa toisen kaverin kanssa ja herkuteltiin patongilla ja parilla pizzakierteellä .. :> Kiitos rakas ♥
Päällä oli uudet korkeavyötäröiset farkut Gina Tricot'sta, ja kirpparilta miesten paita :D vaaleanruskea niittilaukku unohtui kuvata ! Tuolla se lattialla nököttää jalkojen takana..
Oli aivan huiman hauska ilta, kiitos tytöille vielä tätäkin kautta jos satutte huomaamaan ^^

6 comments :

 1. Todella kaunis olet <3

  t. emäntä

  ReplyDelete
 2. Kiitos rakas emäntä <3

  Ninni: Kiiitos, ne on niin ihanatihanatihanat harmi että joutuu irroittamaan !! ^^

  ReplyDelete
 3. oii, tekipä klipsipidennykset huomattavan eron ! aivan ihana tukka <:

  ReplyDelete
 4. Niinpä, haaveilen oikeasta pitkästä tukasta ! mutta nää saa kelvata siihen asti, muutamat lisäsentit ^^

  ReplyDelete