January 27, 2011

Take care of yourself & be comfortable in your own skin

En ole koskaan julkaissut kovin tarkkoja kasvokuvia blogissani, joten harva varmaan tietää että poskessani on punaisia pieniä pyöreitä arpia näpyistä. Ihan virallista aknea eikä kovinkaan suurissa määrin finnejä ole ollut, mutta niistäkin vähästä on jäänyt jälkiä. Ihon väri on kasvoilla muutenkin epätasainen, koska poskeni eivät oikein rusketu mutta otsa päivettyy kivasti. Löysin Annan blogista ennen joulua tuotteen, johon hän oli ollut tyytyväinen ja ihon väri oli tasoittunut.  Kyseessä on Baba De Caracol-tuotesarjan voide (Regenerating cream), 100 ml purkki. Se on ihoa tehokkaasti uudistava voide, joka sisältää etanaseerumia, A-vitamiinia, Aloe veraa ja Q10-koentsyymiä.Life - luontaistuoteliikkeestä saa tätä 45 euron hintaan, mutta ainakin paikallisessa myymälässämme (Mikkeli) on vielä tarjouspakkauksia jälkellä: 49,90 etanaseerumi + Rosa Mosqueta syväkosteuttava kosteusvoide lasisessa pakkauksessa (luksusta^^)Lisäänkin tähän seuraavaksi hieman virallista tuotetietoa esitelappusista, jotka sain mukaani:
 (ja jonkun ajan testauksen jälkeen tulen julkaisemaan ennen & jälkeen - kuvia ellei ennen-kuva ehdi kadota siihen mennessä :s !)


★ Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
★ Häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
★ Korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita
★ Ehkäisee aknea ja ihotulehduksia
★ Häivyttää aknen jättämiä jälkiä
★ Edistää haavojen paranemista
★ Korjaa selluliittivaurioita (OHO tätä en tajunnutkaan, pitäiskö kokeilla hah!)
★ Häivyttää ihon venymis- ja raskausarpia
★ Ravitsee tehokkaasti ihosoluja ja estää solukuolemia.


Hih ja kun moni varmaan kummastelee että mitä etanaa, niin itse etanaseerumin sisältöön:

Etanaseerumia saadaan "lypsämällä" Helix aspersa-kotiloetanoiden erittämää etanaseerumia, etanoita vahongoittamatta. Se on täysin luonnollinen aine ja sisältää useita arvokkaita ainesosia, joita on yleensä vain yksittäisissä tuotteissa, mm. allantoiini, kollageeni, elastiini, glykoliinihappo, proteiineja ja vitamiineja, luonnollisessa muodossa.

Allantoiini kiihdyttää ihosolujen lisääntymistä ja nuorentaa ihoa. Se häivyttää tummia läiskiä ja estää niiden muodostumista. Lisäksi lievittää ihoärsytystä.

Kollageeni ja elastiini on iholle välttämättömiä rakennusaineita ja niitä tarvitaan uuden ja nuoren ihon muodostumiseen. Juuri näitä etanaseerumissa on luonnostaan runsaasti.

Glykoliinihappo aktivoi uusien ihosolujen muodostumista ja onkin yksi tehokkaimmin ihoa nuorentava aine. Se vaikuttaa säännöllisellä käytöllä yhä syvemmälle ihoon, jolloin glykoliinihapon nuorentava vaikutus saa aikaan koko ihon nuorentumisen.

Proteiinit ja vitamiinit toimivat solujen aineenvaihduntaa säätelevien entsyymien tehostajina ja uusien ihosolujen ravintoaineina. Niillä on myös ihon tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Näitä etanaseerumi sisältää runsaasti.

Tuotesarjan muut tuotteet:
Active gel 50 ml, vaikeampiinkin käyttökohteisiin. Etanaseerumia ja Aloe veraa.
Body lotion 250 ml, koko vartalolle. Etanaseerumia, Aloe veraa ja karitevoita.


Rosa Mosqueta Ultra Hydration Creme Gel - syväkosteuttava kosteusvoide 50 ml
"Ultrakosteuttava koostumus virkistää ihosi uuteen hehkuun ja saa sen janon sammumaan. Sen sisältämän villiruusun siemenöljyn syväkosteuttavat ominaisuudet vaikuttavat ihosi jokaisessa kerroksessa."

★ Kosteuttaa kuivan ja helposti kuivuvan hilseilevän ihon
★ Estää kosteuden haihtumisen iholta ja aktivoi ihon luonnollista kosteustasapainoa
★ Antaa suojaa haitallisia vapaita radikaaleja ja ihoa rasittavia saasteita vastaan
★ Ravitsee ihoa ja korjaa kuivuudesta aiheutuneita vaurioita
★ Vaikuttavana aineena villiruusun (Rosa moschata) kiulukoiden siemenistä kylmäpuristamalla saatava öljy, jonka ihon kosteutta lisäävät ominaisuudet ovat ylivoimaisia tavallisiin kosteusvoiteisiin verrattuna. Sisältää luonnostaan hyvin monipuolisen ravintoainekoostumuksen, joka vaikuttaa ihon syvimpiin kerroksiin asti aktivoiden ihon luonnollista kosteustasapainoa ja uudistumista. Yhdessä muiden ihoa hellivien ainesosien kanssa se syväkosteuttaa kuivan ihon, pehmentää ja hoitaa karheaa pintakerrosta ja auttaa ihoa pysymään kosteana ja kimmoisana pitkään.
★ Päivävoiteena käytettäessä voiteen pehmeä koostumus jättää ihon luonnollisen raikkaaksi ja muodostaa tarvittavan suojan iholle. Säilyttää kosteuden koko päivän, myös meikkivoiteen alla käytettynä.
★ Yövoiteena käytettäessä voiteen ihoa ravitsevat ominaisuudet korostuvat. Villiruusun siemenöljyn ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti samalla kun sen monityydyttymättömät rasvahapot vahvistavat ihon luonnollista elastisuutta.
★ Sopii kaikille ihotyypeille.Lifesta ainakin saa mukaan tuotenäytteen etanavoiteesta, jos haluatte testailla tuotetta. Ainakin omalla iholla se tuntui heti kosteuttavalta ja jo muutaman päivän jälkeen iho tuntuu paljon virkeämmältä, kuulas voisi olla oikea sana! :) Ihon väri tuntuu tasaisemmalta eikä meikkivoidetta ehkä kohta enää tarvitse, jeej. Levitän yleensä etanavoidetta ennen nukkumaanmenoa ja kosteusvoidetta aamuisin. Ohjeen mukaan näitä voi laittaa aamuin illoin, mutta haluan käyttää molempia tuotteita ja mieluummin teen sen erikseen. Kosteusvoide on paljon kevyempi, joten sopii muutenkin päivävoiteeksi meikin alle paremmin. Etanaseerumi on ehkä ihan himpun verran paksumpaa joten toimii yövoiteena perfecto !

7 comments :

 1. Tää kuulostais just semmoselta setiltä mitä miäkin tarttisin, en vaan vois elää itteni kanssa jos mulla ois etanaa naamassa! :D

  ReplyDelete
 2. NONIIII! ostitt! kerrot mulle toimiiko se sitte!

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti alkaa vaikuttaan :) ainaki toi päivävoide sopii täydellisesti meikin alle joten varmasti tykkäät :) mut tosiaan oon sitä etanavoidetta käyttäny jo vuoden joten kyllä siinä tuloksia ehtiiki syntyä :) Muista vaan kysyy jos on jotain kysyttävää :)

  ReplyDelete
 4. K: Hahhaa, nojoo en mä itse oikeestaan oo ajatellu sitä etanapuolta sen enempää kuin vaikka omega 3-pillereitä mitkä on krillistä tms.. :)

  mimi: juuuu vihdoin oli semmonen tilanne että maksoi mitä makso, mutta toi on saatava :> kerron tuloksia kun oon perfecto siloposki :D

  Anna: kiitos paljon, kyselen varmasti jos jotain tulee mutta näillä näkymin tosi hyvä tuote ihonvärin kannalta ja toivottavasti arvetkin vielä häipyy ^^

  ReplyDelete
 5. Mulla kun oli finniongelmaa, mietin tämän ostamista. Kaikki muut aineet kelpuuttaisinkin, mutta se etanasta lypsetty aine. Se ei vaan houkuta :D Tyhmää, mä tiedän. Ei vaan pystynyt. Mä voin kyllä syödä etanoita, mutten laittaa naamalle ;)

  ReplyDelete
 6. Ansku: Ymmärrän kyllä hyvin :D Ajatuksena se on melko puistattava että jotain etanalimaa laittaisi naamalle. Suosittelen kyllä kokeilemaan vaikka kädelle (jossa pienenä pideltiin pikkukotiloita) ja huomaa että se on olemukseltaan ihan samankaltaista kuin marketti/superkalliit voiteetkin - ja toimii! ;)
  Tosi hienoa että joku on tutkinut että siinä lypsetyssä aineessa on paljon samoja aineita, mitä saisi muualta vain sieltä täältä eri aineista tai luomalla kemiallisesti.. :>

  Toisaalta hullumpaakin on kuultu / käytetään kasvoille: purnukat täynnä mitä kummallisempia hermomyrkkyjä ja tulee mieleen yksi Muodon vuoksi-sarjan jaksokin missä eräässä huippuvoiteessa on ..yksi hieman erikoinen ainesosa .. :D

  ReplyDelete
 7. Lue koko blogi, melko hyva

  ReplyDelete