February 10, 2011

eiks sulla oo kylmä - outfit of the chilly day

.. heitti romanipoika R-kioskin edessä. Ei ollut! :D
Oli tosi kiire ja lämpimät ajatukset on hyvä kikka.. Tapasin ystäväni "emännän" ja ostin vähän tukkaväriä.

(Koitan kirjoittaa enemmän omaa puhekieltä, ehkä se on persoonallisempi tapa?) Ulkovaatteiden alla päälläni oli tällaista, simppeliä uutta ja vanhaa:


Neule Gina Tricot. T-paita ONLY. Vyö second-hand. Shortsit Bershka. Sukkahousut (60den ja ohuet raidalliset päällekkäin) Gina Tricot. HIHI Ginasta myös leopardisukat :D Saappaat Berliinistä.

Sweater Gina Tricot. T-shirt ONLY. Belt second-hand. Shorts Bershka. Tights x 2 Gina Tricot. And leopard socks HIHI are also from Gina. :D Boots from Berlin.


Lookki oli tosi harmaasävyinen; uudet harmaat pitkävartiset hansikkaat ja harmaat korvaläpät sekä musta simppeli laukku. Aurinko hoiti loistamisen minunkin puolestani! :) Herkuttelimme Ramin Konditoriassa. Kalorilaskut, PAH.

I met one of my dear friends today, and bought some hair colour. My look was very grey; new long grey gloves and grey ear muffs plus a simple black bag. The sun did the shining for me! :) We treated ourselves with some delicacies at a local confectionary. Calories, BAH.


7 comments :

 1. Kiitos Sirpale:) melko yksinkertainenhan se on, mutta pikkujutulla kuten aina käyttämieni legginsien vaihtamisella johonkin muuhun saa jo vähän eri ilmettä.. :) Ja kerrankin oli päivänvaloa niin piti ikuistaa..kuvaaja puuttuu vielä! :D

  ReplyDelete
 2. Great blog and pics:)

  WWW.THEBRUNETTEWORLD.COM

  kisses

  ReplyDelete
 3. Kivannäköinen kahvi, tai jotain, mutta siinä on mukavasti kermavaahtoa, mmmmm :>

  ReplyDelete
 4. :) se on aika herkkua, mutta kahvia tuskin kovinkaan paljon :p lämmitetty frezza mocca ! = herkku frezza

  ReplyDelete
 5. Mistä ihanat, ihanat kengät on kotoisin?

  ReplyDelete
 6. Berliinistä, löytyy tällaisesta postauksestani:

  http://hyvinkulutettupaiva.blogspot.com/2010/10/i-love-dreaming-i-love-passion-i-love.html

  Ihan viimeinen kuva :) En muista kenkä&laukkuliikkeen nimeä, mutta se oli aika iso edullinen ketjuliike, ja niitä liikkeitä oli siis ihan koko kaupunki täynnä! Nämä näin ensin Potsdamissa, sitten parissa muussakin liikkeessä ihan keskustassa (valikoimat vaihtelivat hieman eri liikkeissä) ja nämä ostin Zoologischen Gartenista ihan metroaseman vierestä :) Jos ihastuit, toivottavasti löytyy samankaltaiset jostain! ^^ Tuo "villasukka"-varsi on niiin ihana <3

  ReplyDelete