February 23, 2011

it Kicks!tuo rockabilly tyyli on aika siisti! :>

HMM, CLOWN?
Ei ehkä ihan arkimeikki ... tai juhlakaan... ! :D Toisaalta ymmärrän että meikkikuvauksissa pitääkin vähän revitellä ja leikkiä väreillä, mutta tämä näytti 5-vuotiaan ensikokeilulta äidin meikkipussukan kanssa.


!yammee!

i could use one of those ..OO !
En ole ikinä omistanut muotoilupuuteria, vaikka littana tukkani sitä kaipaisikin. Kampaaja laittoi sitä kerran, muotoiltuaan ensin suoristusraudalla laineita päähäni. Ehkä en osaisi käyttää sitä ja lopputulos olisi sama kuin vehnäjauhoilla leikkimällä ... Mutta tuohon hintaan ei olisi yhtään pahitteeksi testata !

.FUN FUN FUN.


Sellaisia bongailuja Kicksin uusimmasta klubilehdestä, jonka mukana tuli vieläpä kivoja alennuskuponkeja ! Seuraavan kerran kun tarvitsen hiusten/ihonhoitotuotteita, pitää muistaa ne ja suunnata ensin Kicksiin.

6 comments :

 1. Ton styling powderin sijaan helpompikäyttösempi on esim. Klippotekin sprayattava kuivis, jossa on myös muotoilutuotteita, hintaa kuutisen euroa, toimii! (http://nelliina.indiedays.com/files/2010/03/f7.jpg)

  Samaa kamaa on myös Kickseissä myytävässä Proffs-sarjan kuiviksessa (http://alexandrastyle.blogg.se/images/2009/november-002_60648615.jpg) mutta tuo Klippotek on muotoilevampi! :>

  ReplyDelete
 2. Aa ! Kiitos K :) En ole ikuna päivänä tullut ajatelleeksikaan että kuivashampoolla saisi aikaan puhtauden lisäksi tuuheutta :D hihi. Aina oppii jotain uutta muilta / lukijoilta
  ♥ Pipotukan pelastus(ko) ! :)

  ReplyDelete
 3. Joo ehdottomasti auttaa pipottomuuteen!

  On mullakin ollu kyllä hankintalistalla noita puutereita, mutta saisin ne varmaan enemmin silmiin ku tukkaan... Ja ainiin, four reasonssilla on kanssa semmonen suihkutettava muotoilupuuteri, ostin sitä juur pikkuputelin ja toimii!

  ReplyDelete
 4. Jooj vähän samaa aattelin itsekin ! :D
  Four reasonsilta oonkin käyttänyt joskus hopeashampoota ja se oli tosi hyvä tuote.. Oi kiittii lisää vaihtoehtoja ! :)

  ReplyDelete
 5. Mulla on toi muotoilipuuteri ja se on tosi hyvä :) ja helppokäyttönen :)

  ReplyDelete
 6. Kiva kuulla! Joku tällainen tuote täytyy todellakin pistää nyt ostoslistalle..! :)

  ReplyDelete