February 24, 2011

lust after JFRJos on vielä joku, joka ei ole huomannut intohimoani sulkakoruihin, niin nyt viimeistään. Nellyn sivuille oli ilmestynyt sitten viime visiitin aivan upeita JFR:n koruja, joissa on sulkien lisäksi käytetty ristejä. Kaikki näistä olisivat IHAN mun tyylisiä, jaiiks .. Budjetti ei kuitenkaan anna myöten yhdellekään uudelle korulle.. ja niitä on entisestään ihan täysi kokoelma :D Mutta jos joku etsii synttärilahjaideoita.. Ja tässähän on mainio inspiraatio vaikka tee se itse-projektille. Puluja ja variksia metsästämään mars ! (ei nyt oikeasti. kaupasta saa sulkia)

"JFR on ruotsalainen, vuonna 2009 Jennifer Forsbergin perustama koruyritys. He ovat kasvaneet alusta lähtien ja tänään heillä on useita jälleenmyyjiä eri puolilla maata. Heidän korunsa ovat käsintehtyjä ja tyylikkäitä sekä väritykseltään että ulkonäöltään. JFR kehittää jatkuvasti uusia, ajanmukaisia kokoelmia."

 22.50,- Nämä ovat erityisen hauskat ! Tytöt, varastetaan pikkuveljen action-hahmojen aseet;)


18.50,- Näitä tarvitaan vain yksi:


18.50,- Yhdistäisin nämäkin ehkäpä sulkaan:I found some beautiful jewellery from website nelly.com
These are from company named JFR, origin of Sweden. If you fell for them, hope you can find these in your own country or order somewhere!

From their own site JFR.se:

blogger Lisa

Earcuffs

I only went through the frontpage's items, plus doublerings and earcuffs. Then I had to stop - my crawing became too strong to handle ! ^^


LOVE at first sight.

6 comments :

  1. Heei, ihan superhauskat nuo pyssyt! Tahtoo... :D

    ReplyDelete
  2. Ansku,
    joo ne on tosi kivat ! :D itse eniten ihastuin noihin sulkakoruihin ja earcuffeihin (mikäköhän olis hyvä suomennos) mut ne pyssyt on kyllä tosiaan superhauskat ^^

    ReplyDelete