February 22, 2011

new colours and something yummy !

OLD.

EQUIPMENT.
 Kampaamolaatuiset hiusvärit ovat helmikuussa tarjouksessa Hairstoressa, 4.90 ,- ! Nyt oli hyvä aika vaihtaa hiusten väriä hieman tummempaan, saada vähän vaihtelua.

ROOT FIRST.
 Tyvikasvun harmahtava sävy oli saatava ensin piiloon, annoin värin vaikuttaa n. 10 min ja levitin sitten värin koko päähän. Aineen vaikuttaessa päätin tummentaa pidennystenikin sävyä. Ne olivat valmiiksi asteen ruskeammat kuin omat hiukseni, joten suunnatonta muutosta ei niissä näkynyt. Alla kuitenkin lopputulos, joka on samanvärinen oman hiuskuontaloni kanssa:
(salama huijaa jotkut hiukset ihan vaaleiksi, vasemmanpuoleinen on lähinnä aitoa)


RESULT.

+ toinen viime viikon projekti:

YUMMY ! lingonberries !


PROJECT

RESULT. ♥ robo

Sain pääänpiston virkata ystävälle osaksi syntymäpäivälahjaa pikkuisen robon, hih. Tein sen ilman ohjetta.. Ihan oikeiden amigurumi-hahmojen ohjeita voi bongailla netistä tai esimerkiksi Crobots- nimisestä kirjasta. Löytyi ainakin Suomalaisen kirjakaupan sivuilta ja Amazonista jne.

This one was a little present for my friend. I didn't have any instruction as I made it.. To make real amigurumi-characters you can find knitting instructions from the internet, or in books like "Crobots", found on bookstores and Amazon etc.


B-Day Girl ♥

6 comments :

 1. wautsi wau, hyvältä näyttää lopputulos :>

  -emäntä

  ReplyDelete
 2. Piti tulla vastavierailulle :) Tuo viimeinen kuva on tosi suloinen jotenkin :)

  ReplyDelete
 3. tosi kiva kun tulit, iduska! ^^

  kiitos :) naurukuvat on monesti parhaimpia. kunnia tästä otoksesta taitaa mennä mimille ♥

  ReplyDelete